Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skotské vejce

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

26. 10. 2016 10:12

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 393 kJ / 1 528 kcal
Bílkoviny104,87 g
Tuky64,12 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 4,00 g
Sůl8,74 g
Sacharidy127,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud vás zarazil termín pečená strouhanka, nejde o nic jiného, než že toastový chleba mírně opečeme v troubě a pak rozlámeme a rozmixujeme na sypkou strouhanku. Je s tím trochu crcání, ale vše má pak lepší chuť. Recept krok za krokem i s příběhem také na http://www.mojetara.cz/recipe/skotske-vejce-uspech...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mojetara mojetara

12. 1. 2020 01:12

Jana: Ale je, stačí jenom pozorně číst.

spagetka spagetka

9. 11. 2016 02:42

mojetara: máš pravdu, náš uzenář je vyrábí pod názvem "bavorská klobása", je to prostě tlustá (na rozdíl od vinné) bílá klobása. Je skvělá na grilování. Bacha, aby mne zas někdo nenapadl, že to není bavorská klobása, já netvrdím, že je, ale vím, kterou autor myslí, prostě tlustou bílou klobásku, já ji znám jako bavorskou grilovací, tu na odkazu jako první obrázek
https://www.obrazky.cz/?q=bavorsk%C3%A1%20klob%C3%...

mojetara mojetara

8. 11. 2016 17:10

spagetka: :-):-):-):-)

mojetara mojetara

8. 11. 2016 17:04

Jana: To je z bílých klobás, tak se jmenují, ale nejsou to vinné klobásy, které jsou taky bílé, ale moc moc jemné. Z nich bych asi nic neupatlal :-). Podobné jsem viděl i ve Francii, když jsme se o tomhle vejci bavili. A jak vypadají? Vygooglit se moc nedají, protože tam kralují fotky vinné klobásy. Stačí se podívat na první fotku v mé krokovce na http://www.mojetara.cz/recipe/skotske-vejce-uspech.... Jo a dají se koupit i v Albertovi i Bille.

casino casino

8. 11. 2016 15:53

"podmáslí":-O
No, proč ne...
Vyzkouším:-)

spagetka spagetka

8. 11. 2016 15:38

Jana: a proč ne?

Jana

8. 11. 2016 15:20

Tohle není z bílých klobás

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažené skotské vejce pečene skotské vejce vejce recepty skocke vejce recept skocke vejce skotská vejce pečená v troubě vinná klobása s vejci smažená skotská vejce pečená skotská vejce skotské pečené vejce jak se vari skotska vejce vejce recept skodske vejce recept skotské vejce a brambory recept na vejce skotské recepty pštrosí vejce z vinné klobásy skotské brambory skotske vejice skotské smažené vejce

Suroviny: klobása, vejce, mouka hladká, strouhanka, pažitka, petrželka hladkolistá, sůl, pepř, šalvěj, hořčice, olej rostlinný, brambory, podmáslí, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Skotské vejce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9o3