Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna na červeném vínku, s knedlíky

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

30. 10. 2016 09:07

Suroviny

Porce: 4+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 723 kJ / 651 kcal
Bílkoviny5,84 g
Tuky1,17 g
Vláknina20,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako knedlíky se samozřejmě mohou použít klasické, bramborové jsou vhodnější pro bezlepkáře.

Také červené víno či džem se dají použít jiné dle vlastní chuti (stejně tak jako více či méně dle chuti)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečeně na vínku top recepty kachna s knedlíkem jak udelat kurku na kachne jam se pecs kachna knedlík pro bezlepkáře kachna na rozkrajena kachna recepty kachna pečená při 125°c

Suroviny: kachna, sůl mořská, pepř černý, kmín drcený, majoránka, bobkový list, koření hřebíček, víno červené, jablko, česnek, cibule, voda, cukr krystal, cibule, zelí sterilované, víno, džem rybízová

TopRecepty.cz

Kachna na červeném vínku, s knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9Gj