Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečené housky s houbami

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 10. 2016 22:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 867 kJ / 924 kcal
Bílkoviny19,63 g
Tuky67,73 g
Vláknina39,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy43,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Lehká chutná jídla

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanny

1. 11. 2016 16:32

moc pekna fotka a urcite jamy<3:-K:-K:yes::yes:

hosta hosta

1. 11. 2016 15:40

HankaPu: Tak to ti závidím - u nás tak leda lišky dávají dobrou noc:-D

HankaPu HankaPu

1. 11. 2016 14:56

hosta: Jituš, asi máš pravdu v tom, že je zbytečné až tak striktně dodržet postup jak jsem to udělala já. Také v tom nevidím žádný důvod. Příště to udělám rovnou na česneku, oleji a másle. Určitě to v nejbližší době zopakuji. Lišky ještě rostou a recept měl u nás doma úspěch.

hosta hosta

31. 10. 2016 23:00

Čtu to potřetí a stále tomu nějak nerozumím - ty přepůlené houby osmažíš - vyndáš - osmažíš česnek - přidáš houby - dále smažíš atd. Má to nějaký důvod? Proč se ty houby neosmaží přímo na česneku, oleji a másle? Pustí vodu, takže přepálení česneku nehrozí. Pokud tedy jde o směs hub, které uvádíš v surovinách a ne jen o lišky, které jsou na obrázku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: opecene lisky opečené houby recept na opečenou housku

Suroviny: houby, olej olivový, máslo rostlinné, česnek, petržel, pažitka, ocet balsamiko, tofu uzené, máslo rostlinné, pažitka, sůl, houska

TopRecepty.cz

Opečené housky s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pjxQ