Sladké rohlíčky s tangzhongem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 11 531 kJ / 2 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,70 g |
Tuky | 74,49 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 451,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Tangzhong -> https://www.toprecepty.cz/recept/48442-tangzhong/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2022 15:09
Dnes jsem vyzkoušela rohlíčky na sladko.Opravdu jsou božské a nadýchané jen se ponich zaprášilo
Tangzhong doporučuji vyzkoušet každému kdo rád peče.
Tangzhong doporučuji vyzkoušet každému kdo rád peče.
7. 11. 2016 20:10
Moc pěkné
7. 11. 2016 09:43
hosta: recept na tangzhong tu mám už delší dobu a odkaz jsem dala do Poznámky. Už tehdy jsem slíbila, že přidám i nějaké pečivo s ním, a začala jsem s tím až včera
Jak píše magdalenka (díky za postřeh )....mně se ale zdá, že je nejlepší ve sladkém pečivu. Slané dělá trochu buchtovitější a to nechutná každému. U sladkého je naopak tato vlastnost žádaná.
Buchtovitější, tj. nadýchanější, měkčí, péřovitější...
Jak píše magdalenka (díky za postřeh )....mně se ale zdá, že je nejlepší ve sladkém pečivu. Slané dělá trochu buchtovitější a to nechutná každému. U sladkého je naopak tato vlastnost žádaná.
Buchtovitější, tj. nadýchanější, měkčí, péřovitější...
7. 11. 2016 09:12
Tang zhong som už vyskúšala, robila som s ním pagáče, predtým slané rohlíky. Teda nielen do sladkého pečiva. Je zaujímavé, že pečivo je dlhšie mäkké, vláčne aj na druhý deň. Použila som však iný pomer vody a múky (přiměřene - skoro od oka). Slabých 100 ml vody na 15 g múky. Celkovo som robila pagáče z 500g múky. Pagáče boli zase trochu INÉ.
Tang zhong by mal vyskúšať každý, kto rád pečie...
Tang zhong by mal vyskúšať každý, kto rád pečie...
7. 11. 2016 00:46
tak jsi mne na půl hodiny zaměstnala, když jsem si o tom tang zhongu všude možně četla. Takže tato metoda jde na jakékoliv kynuté - lépe sladké - těsto (předpokládám) - je to moc zajímavé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 10 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Syrovátková polévka se zeleninou a ovesnými vločkami
childa uvařila před 37 minutami
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 55 minutami
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 2 hodinami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 5 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 5 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tangzhong tang zhong rohliky z jaké mouky se dělá tangzhong omládek lednice sladke rohlíčky nekynute s makem sladké rohlíčky bez kynutí
Suroviny: mouka hladká, voda, voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, mouka hladká, cukr, máslo, sůl, vejce
Sladké rohlíčky s tangzhongem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9ZM
5 názorů