Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekové tyčky z rohlíků

I staré rohlíky můžeme ještě využít, skvěle se hodí pro přípravu slaných tyček, které si vychutnáme jako pohoštění k vínu nebo alternativu brambůrků. Ochutíme je česnekovým máslem.

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

12. 11. 2016 11:53

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 493 kJ / 1 552 kcal
Bílkoviny25,19 g
Tuky87,97 g
Vláknina13,79 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,14 g
Sacharidy158,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Spotřebujeme klidně i tři dny staré rohlíky, lépe se krájí. Vhodné k vínu, nebo třeba k polévce, anebo jen tak. Okořenit si je můžete různě, vaším oblíbeným kořením i pikantním.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

18. 11. 2016 21:28

cecilka: Je pravda, že je spoustu druhů rohlíků. A zrovna ty co se prodávají u nás jsou třeba úplně jiné než kdekoliv jinde. Ale je pravda, že musí být starší. Jinak děkuji ti..;-);-)

cecilka

18. 11. 2016 21:24

mika59: ja už nemám čo testovať, všetky skončili v mojom brušku. Ale musím povedať, lepšie je krájať rožky nie celkom suché=max 1-dňové, staršie sa už drobia, teda aspoň tie, čo predávajú v našom obchode. Solila som ich minimálne a .... a namáčala si si niekedy slané tyčinky do nejakej omáčky=preklad do súčasného slovníka=dipu? Ja nie.Uprednostňujem vhodné nápoje=vínkp alebo pivo.

mika59 mika59

18. 11. 2016 21:03

cecilka: Cecilko moc děkuji, tyčky testuji a mám je už pár dnů v uzavřené dóze. Jsou pořád křupavé. A když potřebuji nakrájím je třeba na krutonky do salátu, nebo pužiju na nabírání do oblíbeného dipu..;-);-)

cecilka

18. 11. 2016 18:21

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:, ešte neviem, koľko zdvihnutých prstov by som mala dať, pretože je to skvelý recept, vždy lepši ako "čipsy-umeláky" .

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 11. 2016 13:19

:yes::yes: super nápad , lepší než kolečka <3:-K

mika59 mika59

17. 11. 2016 00:02

popoluska340: Taky Tobě moc děkuji i za pěknou fotku...;-):-K:-K:-K

mika59 mika59

17. 11. 2016 00:00

jiřina: ;-) epeckova@seznam.cz: ;-) Děkuji moc..:-K:-K

popoluska340 popoluska340

16. 11. 2016 23:23

Dneska som ich piekla a vyborne.Urcite budem robit moc casto.K polievkam vyborne.:yes::yes::-K:-K

epeckova@seznam.cz epeckova@seznam.cz

16. 11. 2016 21:10

Vždycky jde o ten nápad! je to výborné!
<3

jiřina

14. 11. 2016 20:46

Je to dobrý nápad zkusím.Jinak jsem dělávala rohlíky nakrájela na 1 cm kolečka obalila ve vajíčku a smažila na oleji .Která vnučka měla ráda na sladko ,tak jsem posypala skořicí..A na slano posypala sýrem a přílohu kečup.A nyní se mi osvědčilo rozkrojím housku nebo rohlík .15 dkg měkkého salámu 10 dkg sýra nastrouhám klepnu do toho 1 vajíčko rozmíchám.Namažu na pečivo , dám si na pánvičku olej nebo na čem jste zvyklé péct.Na talíř si usypu trochu strouhanky .Namazané pečivo ,ano jen tím namazaným tupnu do strouhanky a rychle osmažím.Je to teplé a každému to chutná.A když je rajčátko nemusí být.Takhle všechno staré pečivo sníme.

mika59 mika59

14. 11. 2016 12:21

Moc Vám všem děkuji..;-):-K

popoluska340 popoluska340

14. 11. 2016 10:50

Viem si predsravit taketo tycky k hokaidovej polievke.V mrazaku mam 2 take bezlepkove bagetky,akurat stvorene,zajtra si spravim na veceru.:-):-):-):yes::yes:

Jiří Žilavý

14. 11. 2016 01:57

Je to opravdu super

nanny

13. 11. 2016 18:00

<3<3super:-K:-K:yes::yes:

Hemene

13. 11. 2016 17:06

:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co ze starých rohlíků recepty ze starých rohlíků recepty staré rohlíky stare rohliky recepty z rohlíků co se starými rohlíky recept ze starých rohlíků rohlíkové čipsy tycinky z rohliku česnekovy rohlík co ze starých rohlíků recept co ze starších rohlíků ze starých rohlíku pecene rohliky z cesnekem recept co se starymi rohlíky opečené rohlíky v česneku starší rohliky recept staré rohlíky rohlik s česnekem staré rohlíky recept

Suroviny: rohlík, máslo, česnek, koření pizza, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Česnekové tyčky z rohlíků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J9OJ