Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 2. 2017 09:47

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 927 kJ / 1 178 kcal
Bílkoviny120,55 g
Tuky31,25 g
Vláknina50,52 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 1,31 g
Sůl2,90 g
Sacharidy48,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

7. 2. 2017 09:23

maris: Maruška, každú jeseň kupujeme jahňa z domáceho chovu a nedám naň dopustiť.;-)
mika59: môžeš kľudne mäso zameniť za iné. ;-)

mika59 mika59

6. 2. 2017 18:35

Jehněčí nemám, ale i s jiným masem by mi chutnalo..:yes::yes:

maris maris

6. 2. 2017 16:13

To by mi chutnalo, jehněčí mám moc ráda:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečené jehneci s rapikarym celerem jehněčí recepty jehněčí nudličky

Suroviny: maso jehněčí, celer, pórek, česnek, víno bílé, vývar, tymián, paprika sušená sladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6r0