Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulcotlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

18. 2. 2017 19:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 905 kJ / 694 kcal
Bílkoviny124,23 g
Tuky16,28 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy11,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to v podstatě tlačenka bez vaření v "rukávu" či žaludku.

Recept je od mého zemřelého kamaráda K.Č., výborného kuchaře-samouka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JirkaRR

4. 12. 2019 10:26

Místo želatiny stačí přidat tři prasečí nožky do vaření a bude to po vystydnutí tuhé až až.

hosta hosta

18. 2. 2017 23:00

eja: dlouhé recepty se při aktivaci rozdělují do více postupových kroků - kvůli přehlednosti pro uživatele:-)

eja

18. 2. 2017 20:19

Kdosi mi rcp. upravil! Třeba z původních 3 kroků rcp. rozšířil na 7 kroků. PROČ???:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zredukovat vepřový vývar řídký vývar na sulc utopenci bez uložení

Suroviny: maso vepřové, koleno vepřové, hlava vepřová, jazyk vepřový, bobkový list, koření nové koření, pepř, cibule, česnek, sůl, želatina na vaječnou tlačenku

TopRecepty.cz

Sulcotlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Oppp