Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z králičího hřbetu s nádivkou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2017 20:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 753 kJ / 2 092 kcal
Bílkoviny68,66 g
Tuky181,24 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 4,49 g
Sůl11,03 g
Sacharidy42,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

milouscerda

22. 2. 2017 18:02

Nádhera. Recept jako víno. :-K:yes::yes:

hosta hosta

22. 2. 2017 16:19

cumacekvendelin: tleskám, tleskám...:-D Přesto dotaz zůstává. Když teda autor (nebo vy) víte proč, co kdybyste se o to sladké tajemství s námi tupými podělili?

cumacekvendelin

22. 2. 2017 16:10

Každý ma v kuchyni své " figle" a ví proč. Proto i ta krásná roláda na talíři je toho důkazem. Každopádně bych si moc pochutnal. Jen mi chybí tem králik. Co se týče mých receptů. Jsem na tom, jako řada jiných. Kteří tady nic nepředvedou a jen pořád oponují. Nemám fotoaparát. A asi, jak vidím nejsem sám.:-K
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky. :yes: Za to dám krk. :-K

maris maris

22. 2. 2017 15:09

čumáčku Vendelíne - nevím, proč bych měla mít problém sama se sebou, když jsem se slušně zeptala, proč se ta nádivka, která se tepelně nezpracovává, dává chladit. Protože autorka nereaguje / pod svým nickem /, tak se nedá nic dělat, ono to asi rozumně zdůvodnit nejde, ale já opravdu nevím, jak se propojí chutě sterilovaných žampionů s eidamem a jakýmkoliv salámem, hráškem a syrovými vajičky. Dobře - jak tedy chcete, když mě tady napadáte - takže myslím, že je to nesmysl a jestli ne, tak bych znovu žádala o vysvětlení, ráda se nechám poučit.

1974andrea 1974andrea

22. 2. 2017 14:46

magdalenka: Já myslím, že Iva našla v čumáčkovi sama sebe :-D

hosta hosta

22. 2. 2017 14:44

cumacekvendelin: měl byste vážit slova. To že chválíte všechny autorčiny recepty - hlava nehlava - je vaše věc, věc vašeho vkusu (škoda, že jste z těch velice chválených sám žádný nezopakoval a nezdokumentoval;-)), bylo by ale dobře, abyste ze svého adorování vyřadil invektivy, neodůvodněné útoky na ostatní uživatele, kteří zrovna nechválí a nejásají.
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí:-) Trochu to vyplývá z vaší odpovědi Dajdě, že víte důvody tohoto postupu víc, než zvědaví ostatní:-)

magdalenka magdalenka

22. 2. 2017 14:32

cumacekvendelin: Čumáčku, v tebe evidentne autorka receptu našla obdivovateľa, zároveň u tohoto receptu aj obhajcu. Nemyslím, že ho potrebuje, je natoľko skúsená v kuchyni, že sa vie aj sama vyjadriť k dotazom - dotazu...(nie sú to útoky)

casino casino

22. 2. 2017 14:31

Tady je fotopostup na přípravu plátu masa: https://www.toprecepty.cz/recept/31029-roladky-z-k...

cumacekvendelin:
No, pokud se uchýlíte k formulaci: "Máte asi sama se sebou problém.." pak v prvé řadě dehonestujete sám sebe, že.

cumacekvendelin

22. 2. 2017 13:54

Dajda: ano. :-K

cumacekvendelin

22. 2. 2017 13:54

maris: chválím její postupy. Koukám, že Vy jste přeborník jen na kritiku. Nic jiného neumíte. Slovo pozitivní jsem ještě tady nezaznamenal. Máte asi sama se sebou problém..:-K:-K:-8-(

cumacekvendelin

22. 2. 2017 13:49

Třeba kuchařka ma s tím takovou zkušenost.. Beru to, co tato kuchařka napíše , že ví, co ďělá. Chválím všechny její recepty. Opravdu mají hlavu a patu..:-K:-K:-K:yes:

maris maris

20. 2. 2017 10:45

Dajda: nevím, myslím, že když se to potom peče, že se chutě propojí dostatečně;-)

Dajda Dajda

20. 2. 2017 10:42

maris: Třeba proto, aby se chutě lépe propojily? ;-)

maris maris

20. 2. 2017 09:26

magdalenka: jasně - proč ne ? ;-) ale uniká mi smysl :-)

magdalenka magdalenka

20. 2. 2017 08:56

maris: a prečo nie?:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kraliči hřbet roláda z králičího hřbetu kraliči hrbet recept recept králičí roláda králičí hřbet recepty králičí hřbet roláda recept na kraliči hřbet kraličí hrbety recept roláda z králičího masa králičí hřbety recepty roláda z králíka rolada s kralíčího masa recepty z králičího hřbetu bažantí roláda recepty králičí hřbet roláda ze hřbetu králíka hřbet z králika maso plnene shora ne jako roláda rolada z hrbetu recepty na králičí hřbet

Suroviny: králík, slanina anglická, zázvor sušený, cibule, cibule, uzenina, sýr eidam, žampiony sterilované, vejce, hrášek, kapie

TopRecepty.cz

Roláda z králičího hřbetu s nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6ppn