Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2017 22:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 786 kJ / 1 383 kcal
Bílkoviny61,56 g
Tuky101,81 g
Vláknina22,02 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,30 g
Sacharidy46,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

5. 3. 2017 07:19

To by mi chutnalo, jehněčí /pro mě ještě lepší skopové <3 / s kyselým zelím je skvělá kombinace:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skopové na zelí jehněčí žebírka jehneci na zeli skopové a kyselé zelí recepty jehněčí žebírka recepty jehneci rebra skopové maso s kapustou tejaja jehneci zebirka recept jehneci zeli skopove na kyselem zeli skopove s kyselym zelim recepty na jehneci se zelim skopové v zelí skopové v kyselém zelí jehněčí na zelím v troubě zapečena žebirka se zelim jehneci z kyselym zelím recept na jehněčí řebra skopove se zelim

Suroviny: žebra, cibule, paprika sušená sladká, rajče, paprika, zelí kysané, česnek, tymián, sůl, olej

TopRecepty.cz

Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6Br