Jehněčí s provensálským kořením
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,84 g |
Tuky | 77,97 g |
Vláknina | 34,59 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 7,17 g |
Sůl | 17,38 g |
Sacharidy | 40,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2011 17:25
11. 6. 2009 13:02
11. 6. 2009 05:36
10. 6. 2009 21:58
10. 6. 2009 19:18
10. 6. 2009 19:00
10. 6. 2009 18:16
10. 6. 2009 17:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí maso recepty jehněčí plecko jehneci pastika recept koření na jehněčí maso jehnečí recept jehněčí recepty recepty jehněčí maso jehněčí maso recept jehněčí maso jehněčí jehněcí kýta recept recepty na jehněčí maso recepty z jehněčího marináda na jehněčí maso recepty jehněčí kýta francie recepty z jehněčího masa jehněčí plecko recept vaření-jehněčí recepty jehneci recept jehněčí
Suroviny: kýta jehněčí, petržel, celer, cibule, mrkev, voda, olej olivový, sůl, pepř bílý, koření provensálské, koření polévkové, koření grilovací, česnek
Jehněčí s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZkY
8 názorů