Pařížský krém jednoduchý
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 793 kJ / 2 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 238,18 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 139,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Krém je rychle hotový a nikdy se nesrazí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2012 07:52
22. 2. 2010 21:12
22. 2. 2010 19:42
22. 2. 2010 18:58
22. 2. 2010 18:12
22. 2. 2010 14:20
21. 12. 2009 13:48
Pařížská šlehačka - lehká: smetana, kakaový prášek, cukr krupice.
Cikánský krém - cukr krupice, smetana,cukrářská kakaová poleva.
Postup u obou stejný - vše provařit, nechat vychladnout, druhý den vyšlehat.
5. 7. 2009 19:56
5. 7. 2009 15:26
12. 6. 2009 14:34
11. 6. 2009 19:32
11. 6. 2009 15:24
11. 6. 2009 14:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 4 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 11 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 16 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 21 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 23 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pastiňák na zahradě: Méně známá zelenina je dokonale mrazuvzdorná
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: pařížský krém z ledových kaštanů parizsky krem z parizske slehacky pařižsky krem do dortu jednoduchy krem na dort jednoduchý pařižský dort jednoduchý čokoládový krém rychlý pařížský dort pařížský krém bez šlehačky rychlý pařížský krém cikansky krem pařížský krém na dort pařížský krém z kakaa pařížský šlehačka pařížský dort jednoduchý recept trvanlivý máslový krém jednoduchy krém do dortu parizske trubicky jak správně ušlehat šlehačku trvanlivý krém pařízský dort
Suroviny: cukr moučkový, kakao, mléko, máslo, žloutek
Pařížský krém jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2KB
13 názorů