Pórková polévka s vaječným svítkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 229 kJ / 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,17 g |
Tuky | 53,24 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2017 20:18
La Furi Roja: jsi šikovná, milá, díky za takovouto reakci
7. 1. 2017 19:49
La Furi Roja:
7. 1. 2017 19:37
Nějak jsem se dobře vyspala a vlastně jsem za tuhle diskuzi ráda. Když jsem teď vkládala recept na masové kuličky, kterým doma říkáme švédské, tak jsem je tak schválně raději nepojmenovala, protože neznam definici švédských kuliček a chci se vyhnout těmhle diskuzím. Každopádně všem děkuji za poučení, doma tomu budu furt říkat svítek, ale třeba se kouknu na recept pravého svítku a vyzkouším ho ;)
7. 1. 2017 18:45
Dajda:
"Christus Mansionem Benedicat"
"Christus Mansionem Benedicat"
7. 1. 2017 18:26
La Furi Roja: Já myslím, že většina diskutujících diskutuje naprosto slušně. Jenomže pak se vždy vmísí jedna osoba, která v podstatě k té debatě nemá co říci, všechny diskutující nařkne z bůhvíčeho, urazí kdekoho od administrátorek až po učitelky, a všem sdělí, že diskuse je vlastně nepřípustná (jak za starých naštěstí už dávno minulých časů). Všimněte si, že je to tak u mnoha receptů.
Tak už se tím opravdu netrapte, s chutí vařte a vkládejte recepty, ale na druhé straně nezapomínejte, že jakmile něco zveřejníte, nesete svou kůži na trh. Vy ano, ale ten, kdo se nechce registrovat, ne! Je to vlastně anonym a dopisy anonymů by měly končit v koši, ne?
Tak už se tím opravdu netrapte, s chutí vařte a vkládejte recepty, ale na druhé straně nezapomínejte, že jakmile něco zveřejníte, nesete svou kůži na trh. Vy ano, ale ten, kdo se nechce registrovat, ne! Je to vlastně anonym a dopisy anonymů by měly končit v koši, ne?
7. 1. 2017 16:13
cathleen: Já o tom nemám problém debatovat, ale se vší slušností :) a když si tady dámy nadávají a mě nařknou ze sebelítosti, tak už mi to opravdu nepřipadá k receptu :)
7. 1. 2017 15:20
Komentáře nesouvisející s receptem jsou přesunuty sem https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4097
La Furi Roja: : přidám se i já - polévka vypadá velice dobře a debatám pod receptem se nediv. Spíš bys měla mít radost, že recept zaujal. Nikdo z nás nepsal ani nenaznačoval, že je recept špatný jen o svítku máme asi každý jinou představu. Ale zase - o čem bys na vařících stránkách chtěla debatovat?
La Furi Roja: : přidám se i já - polévka vypadá velice dobře a debatám pod receptem se nediv. Spíš bys měla mít radost, že recept zaujal. Nikdo z nás nepsal ani nenaznačoval, že je recept špatný jen o svítku máme asi každý jinou představu. Ale zase - o čem bys na vařících stránkách chtěla debatovat?
7. 1. 2017 09:27
La Furi Roja: Milá slečno, tak to vůbec není, nenechte se balamutit nějakou anonymní "nanny", že Vám někdo předhazuje, že jste hloupá. To je naprostý nesmysl. Přece nikdo neví všechno a ani všechno vědět nemůže. Určitě je lepší diskutovat o tom, co je svítek a co fritátové nudle, to je diskuse o něčem, alespoň mě to tak přijde, než výkřiky jé, to uvařím. Nanny se tu nechce registrovat, nepřidala na rozdíl od Vás jediný recept, ale přitom nám chce určovat, o čem máme a nemáme diskutovat. V celé té diskusi je jediným rýpalem právě ona! Kdyby docela agresivně nenapadla diskutující a nenutila Vám svůj názor, že diskuse je vlastně atak na autora receptu, tak by Vám to ani na mysl nepřišlo. Nechtě ji být, Vy jste dokázala přidat spousty receptů, ona ani jeden. Kdo nic nedělá, nic nezkazí .........
7. 1. 2017 09:13
Dajda: Bohužel diskuze už dávno není věcná. Já se ráda přiučím, jak kdo čemu říká, ale trochu s mírou a lidskostí a né ve stylu ,,Hele ta je blbá."
Pokud si chcete pokecat, jděte na diskuze. Když tu najdu recept který se mi libi tak koukám do komentářů, no, já jich tu mám tři stránky a jen jeden o tom jak jídlo vlastně chutná. Ostatní jsou jen bláboly o tom jak by to kdo pojmenoval a toho by stačilo snad méně jak tři stránky. Osobně když jsu vařit a kouknu do komentů, tak mě spíš zajímá, jestli to chutná více lidem a výsledek je jak má být a jak to pojmenuju mi je celkem buřt.
Pokud si chcete pokecat, jděte na diskuze. Když tu najdu recept který se mi libi tak koukám do komentářů, no, já jich tu mám tři stránky a jen jeden o tom jak jídlo vlastně chutná. Ostatní jsou jen bláboly o tom jak by to kdo pojmenoval a toho by stačilo snad méně jak tři stránky. Osobně když jsu vařit a kouknu do komentů, tak mě spíš zajímá, jestli to chutná více lidem a výsledek je jak má být a jak to pojmenuju mi je celkem buřt.
7. 1. 2017 08:57
La Furi Roja: Proč rýpalové? Vždyť to je snad normální, že se tu vede diskuse, která je opravdu věcná? Proč by tu potom rubrika diskuse vůbec byla? Člověk se v té diskusi dozví rozhodně více, než z haldy palců nahoru nebo dolů nebo obdivných výkřiků, které přijdou tak brzy, že svědčí spíše o tom, kdo s kým a proti komu, než o tom, že dotyčný jídlo uvařil a chutnalo mu Koneckonců, stačí si diskusi přečíst a hned je jasné, kdo porušuje její věcnost a kdo se snaží za každou cenu vnutit lidem představu, že slušně říct vlastní názor je něco, co se nesmí.
Ale jak už bylo řečeno, milá autorko receptu, - tedy spíše napsáno - s kvalitou Vašich receptů to opravdu nemá nic společného, nenechte se nikým přesvědčit o opaku. Buďte ráda, že se o Vašich receptech diskutuje, tak jsou stále znovu a znovu připomínány a neupadnou v zapomnění! A i kdyby Vám někdo opravdu napsal, že jídlo, na nějž jste uveřejnila recept, mu nechutná, tak se nic neděje. Nehodnotí přece Vás (neměl by ), ale nemá prostě stejné chutě jako Vy. O tom je holt život a každý má přece právo vyslovit svůj názor.
Ale jak už bylo řečeno, milá autorko receptu, - tedy spíše napsáno - s kvalitou Vašich receptů to opravdu nemá nic společného, nenechte se nikým přesvědčit o opaku. Buďte ráda, že se o Vašich receptech diskutuje, tak jsou stále znovu a znovu připomínány a neupadnou v zapomnění! A i kdyby Vám někdo opravdu napsal, že jídlo, na nějž jste uveřejnila recept, mu nechutná, tak se nic neděje. Nehodnotí přece Vás (neměl by ), ale nemá prostě stejné chutě jako Vy. O tom je holt život a každý má přece právo vyslovit svůj názor.
6. 1. 2017 20:39
La Furi Roja: Celestýnské nudle jsou nudle nakrájené ze slaných palačinek, tedy to, co máš Ty. Pokud se ty nudle ještě následně smaží na másle, jsou to už nudle fritátové Terminologie přípravy jídel není jednoduchá, mnohdy se jednotlivé názvy od sebe liší zdánlivě jen v detailech, ale ten, kdo je používá, by měl vědět, o čem mluví a píše
6. 1. 2017 20:20
La Furi Roja: to, že zde vznikla diskuze týkající se receptu, není žádné rýpání a když zveřejníš řecept, tak to neznamená, že si ho zde uložíš jen pro sebe, ale musíš počítat i s tím, že na něj bude někdo reagovat.
6. 1. 2017 20:18
La Furi Roja: nebuď rozčarovaná...si šikovná holka, v kuchyni ti to evidentne ide... Nikto proti tebe nič nemá. A tie celestýnske nudle - skús vyhľadávač, príp. sa spýtaj otecka, otvor kuchársku knihu. Nikto učený z neba nespadol.
6. 1. 2017 20:10
hosta: celestýnské nudle znám, dělá je táta, ale pokud vím, tak je ta omelete nějak upravená ( suší se, praží - co já vím ).
Rozčarovaná nejsem, jen znechucená lidmi.
Rozčarovaná nejsem, jen znechucená lidmi.
6. 1. 2017 20:08
La Furi Roja: proč to rozčarování? Jistě mohou vzniknout diskuze k haluškám, které jsou pro někoho noky, ke svítku, který jsou vlastně celestýnské nudle. Na kvalitě vašich receptů to nic nemění a takovéto polemiky, pokud se vedou ve slušném a věcném tonu a týkají se vaření k receptům patří, to by vás pohoršovat nemělo
nanny: z některých vašich předchozích vyjádření jsem vyrozuměla, že se neregistrujete proto, že nemáte čas - ale podle vaší aktivity to tak nevypadá. A ještě k tomu stíháte spoustu těch jídel uvařit
nanny: z některých vašich předchozích vyjádření jsem vyrozuměla, že se neregistrujete proto, že nemáte čas - ale podle vaší aktivity to tak nevypadá. A ještě k tomu stíháte spoustu těch jídel uvařit
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 8 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 9 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 2 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 2 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 2 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 4 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 4 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 4 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna
20 nejlepších polévkových zavářek, které polévku zahustí a zvýrazní její chuť
Další recepty
Tématické fráze: porkova polevka se svítkem porková pol polévky s pórkem recepty porková polévka recept pórková polévka porkova polevka s palacinkou rozdíl celestýnské nudle a svítek polévka porková top recepty pórková polévka polevka s brambory a vajecnym svitkem porková polevka recept recept na svitek pórková polévka top recepty porkovápol polévka s palačinkou celestynske nudle proc se tomu tak rika polévka videorecept se svítkem recept na svítek do polévky polévka s vaječním svítkem rozdil mezi palačinkou a svitkem
Suroviny: pórek, smetana 12%, brambory, máslo, sůl, pepř, vejce, mouka hladká, mléko, sůl
Pórková polévka s vaječným svítkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWDV
26 názorů