Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NETINKA S MAJOLKOU®

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 6. 2009 12:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 534 kJ / 2 996 kcal
Bílkoviny67,18 g
Tuky16,31 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy637,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj: Jitulčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 7. 2010 09:47

Nevěděla jsem,co to je netinka,tak teď už to vím a netinku vyzkouším.;-):-K+1:yes:

piskaa

16. 7. 2010 09:29

tak konečně se mě povedla netina, která není tvrdá:))) moc dobré těsto!!!určitě budu používat...doporučuji vrch ještě pomazat zakysanou smetanou a na to hodit ovoce...mňamka..:-K

ivulinka ivulinka

13. 6. 2010 17:48

Jiřičko, včera jsem nestihla zužitkovat natrhané jahody a tak jsem hledala a našla tvůj recept, který mne oslovil - je rychlý a je jahodový a těsto vláčné. Za chvilku bylo upečeno a výsledek je patrný na přiložených fotkách, moc děkuji a bodík letí:-).

Bibinka Bibinka

6. 7. 2009 12:51

Boubelindo, tak jsi mě navnadila, že jsem si to uložila a určitě Netinku udělám-ten název je takovej divnej:-D,ale i na tom obrázku vypadá křehce:-p

Boubelinda

6. 7. 2009 12:29

Jiřičko, netinka je krásně vláčná a dobroučká (soudím dle obličejů rodiny:-D) Bodík letí:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2009 09:13

jitule, tak to jsem teď viděla někde, myslím právě v AHA pod názvem "rozhádaná buchta", aspoň to tak vypadalo, ale nevím, jestli je tam ta majonéza.;-)

jitule jitule

6. 6. 2009 05:36

Pro ty, které by rádi viděli fotečku, tak to vypadá takto: http://bucifousek.webgarden.cz/buchty-moucniky/net... :-p
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou. :-p:-))

Jaruna18 Jaruna18

5. 6. 2009 15:15

To říkala i moje babička.Netinka je koláč na plech s různou náplní a s drobenkou.Dělám ji dost často,je to rychlejší než malé koláče.Nejlepší s mákem,povidly,tvarohem.Ale dělám to z kynutého těsta.Jen jsem chtěla objasnit ten název.Mělo by to být jen slabounké těsto.

Jiricka

5. 6. 2009 14:53

Proč netinka nevím - zaujal mě právě ten název.

vybusna vybusna

5. 6. 2009 14:33

no vidis jiricka...a nabuduce, keby sa ti to podarilo este odfotit...btw...preco sa to vola netinka?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jitulčiny recepty jitulciny nejnovejsi recepty kynute testo s Majolkou® kynuté koláče s Majolkou® buchta s Majolkou® kynutý koláč s Majolkou® majonézová buchta koláče s Majolkou® kynuté buchty s Majolkou® buchty z Majolkou® koláčky z Majolky® nové jitulčiny recepty testo s Majolkou® kynutý koláč z Majolky® buchty s Majolkou® koláč s Majolkou® koláče z Majolky® kolac netinka buchta z Majolky® kynuté koláčky s Majolkou®

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, mléko, vejce, majolka, jahody

TopRecepty.cz

NETINKA S MAJOLKOU®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRAA