Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený pstruh na pomeranči a slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 minut s přípravou

40 minut s přípravou

8. 1. 2017 17:42

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie159 kJ / 38 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,58 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jak již zmíněno - pekáč přikryjeme alobalem ještě navrch, aby se ryba(y) nepřipalovala (y), ale maso důkladně upeklo ve šťávě. 

Pokud máme domácí vývar, je možné jej použít místo bujónové kostky a vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sabipupp sabipupp

9. 1. 2017 11:14

<3 super:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 1. 2017 21:45

Moc se mi to líbí :-)

nanny

8. 1. 2017 19:09

<3:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh na pomerančích pečený pstruh recept pstruh pomerancich recept pstruh na pomerancich pstruh na slanině aby se nepřipalovala ryba na grilu pečený pstruh recept pstruh na másle slanina ryby s pomeranči ryba na pomerancich pstruh slanina recept pečený červený pstruh pstruzi pečení na slanině recepty pečený pstruh s pomerancem pstruh s pomerančem

Suroviny: pstruh, slanina, cibule, pomeranče, máslo, bujón zeleninový, voda, sůl, tymián, paprika sušená sladká, koření na ryby, česnek sušený, bobkový list, alobal

TopRecepty.cz

Pečený pstruh na pomeranči a slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qW6k