Žampionoolivová pomazánka
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,70 g |
Tuky | 67,50 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 37,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept je velmi jednoduchý, rychlý a chutný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2017 11:21
24. 1. 2017 17:24
Všechny ingredience ze SUROVIN mám rád, dokonce bych je i smíchal dokupy aniž bych si připadal jako Čapkův domácí zvěřicec Jen bych místo sterilátu dal čerstvé houby postrouhané na hrubé slzičce a vůbec nejlepší - nejaromatičtější jsou na chvíli nasucho restované, tedy vydušené až takřka dosucha
Fofrování tyčákem je na uvážení..., já bych to až k dokonalosti nemixoval a nějaké kousky bych v pomazánce ponechal, že aby si měl jazyk v ústech s čím pohrát, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Janasmo uvařila před 1 minutou
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 4 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 11 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 54 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: žampiony v nálevu pomazanka pomazanka s oliv švedska
Suroviny: olivy, žampiony sterilované, tvaroh plnotučný, smetana zakysaná, cibulka lahůdková, sůl, pepř
Žampionoolivová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pql4
2 názory