Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Labužo krém (z bílků)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

8. 5. 2017 01:10

Suroviny

Porce: 2-4

Nutriční hodnoty

Energie4 364 kJ / 1 043 kcal
Bílkoviny9,90 g
Tuky0,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy250,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chce to trpělivost...Dobrou chuť :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MilaH MilaH

13. 12. 2020 22:25

Jitkas: Libi se mi Tvoje udani teploty cukroveho rozvaru. Pak pises, ze se to zasleha do bilku. Myslis uz bilku vyslehanych do snehu? Porad, v zivote jsem nedelala tuto napln do kremroli; to jsem radsi dala jen slehacku. Ale z detstvi si pamatuju tuto cukrovou napln v trubiskach z curarny.<3:-K:yes::yes:

MilaH MilaH

13. 12. 2020 22:20

Jitkas: Libi se mi Tvoje udani teploty cukroveho rozvaru. Pak pises, ze se to zasleha do bilku. Myslis uz bilku vyslehanych do snehu? Porad, v zivote jsem nedelala tuto napln do kremroli; to jsem radsi dala jen slehacku. Ale z detstvi si pamatuju tuto cukrovou napln v trubiskach z curarny.<3:-K:yes::yes:

MilaH MilaH

13. 12. 2020 22:02

casino: Velice dobra rada .."horky syrup pomalu vlevame tenkym pramenem do snehu za soucasneho intenzivniho slehani!!:yes::-K<3

MilaH MilaH

13. 12. 2020 21:52

yanull: Vyborny napad s tou studenou vodou ve drezu! Timto zpusobem to urcite drive vychladne. Ja osobne nemuzu stat u sporaku moc dlouho. Diky a posilam bodik!! :yes::-K<3

magdalenka magdalenka

8. 5. 2017 15:48

Do podobných som pridala recept od Irenky...je dobre popísaný tiež a má peknú fotku.

casino casino

8. 5. 2017 14:13

lucinisma: "...horký sirup pomalu vmícháme do tuhého sněhu. "
To je poněkud nešťastně formulováno;-(
Ano, rozvar se sice pomalu (tenkým pramenem) vlévá do sněhu, ale sníh se současně intenzivně šlehá (buď ve šlehači, nebo metlou ručně ) :-)
***
No, když ale k receptu dáte ještě doušku na zdroj receptu, tak se na vás nikdo křivě ani nepodívá, natož aby vám řek´ křivého slova... ;-)

hosta hosta

8. 5. 2017 12:43

lucinisma: Krém je určitě dobrý a není důvod recept mazat - pokud zopakuješ, jistě vyfotíš a dodáš fotky své:-)

lucinisma lucinisma

8. 5. 2017 12:25

TO SE OMLOUVÁM, RECEPT JSEM DĚLALA, POSTUP JSEM MYSLÍM TAKY POPSALA PODLE SEBE A JEN JSEM TO NEVYFOTILA, TAK JSEM POUŽILA FOTKY Z INTERNETU. OMLOUVÁM SE, FOTKY MŮŽU DODAT AŽ TO BUDU ZASE DĚLAT, ALE KDYŽ JE TO TAKOVÉ BUM, BY BYLO NEJLEPŠÍ HO SMAZAT. JDE TO? :-?

hosta hosta

8. 5. 2017 09:15

Fotku bohužel mažu - je na různých stránkách použita asi stejně neoprávněně, takže "kradnú všetki" :no:, i fotky postupu

Jitkas

8. 5. 2017 08:56

Znam dobre, je to tzv. "meringa italiana", jen vse merim v gramech, vcetne bilku a vody. Dodam, ze do bilku se rozvar nezamicha, ale zasleha !! a to plati az do konecneho vychladnuti snehu.
Citron - par kapek- se pridava do cukroveho rozvaru ke konci.
Pro ty, kteri maji kuchynsky teplomer na vareni, rozvar se privede na teplotu 120°C a pak zasleha do bilku.

yanull yanull

8. 5. 2017 08:45

ivulinka: Tak to mne tedy hodně štve a mrzí, já ještě autorku chválím. Ivulinko, díky za upozornění, stále nemůžu pochopit, proč se tu někteří chlubí cizím peřím. Je to ubohé a trapné zároveň. :no::no::no:

ivulinka ivulinka

8. 5. 2017 08:29

Mám jisté pochybnosti o autorství tvých vložených fotek
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/najlepsi-bielkovy-..., pokud opravdu nejsou tvoje, budou muset být smazány, buď tebou nebo některou moderátorkou.

yanull yanull

8. 5. 2017 02:45

Hezky nafocený postup :yes:. Vychladit lze i tak, že do dřezu napustíme studenou vodu, postavíme do ní nádobu, mícháme a přitom chladíme ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bílkový krém krém z bílků krem s bilku recept na bílkový krém bílkový krém recept recept na krém z bílků krém s bílkem jahodový krém z bílků bilkovi krem recepty co s bílky krém s bilky krém bílků jak udelat krem z bílků jak na bílkový krém bílkový citronový sníh kremy z bílků belkovy krem bilkovy krém se sirupem bílkový sníh sněhový krém na koblihy recepty

Suroviny: cukr krystal, bílek, voda, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Labužo krém (z bílků)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AEJ9