Studená rajčatová polévka s bazalkovým olejem a parmezánovou zmrzlinou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 426 kJ / 1 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,43 g |
Tuky | 99,24 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2017 16:00
20. 5. 2017 08:13
20. 5. 2017 05:04
Dík za milé komentáře
20. 5. 2017 04:00
19. 5. 2017 20:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 minutou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Oblíbenou bazalku můžeme snadno pěstovat za oknem i na zahrádce. V těchto receptech najde ideální uplatnění
Další recepty
Tématické fráze: studena rajčatová polévka rajčatová polévka za studena rajčatová polevka po studenu polévka rajčatová studená
Suroviny: smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř, česnek, pasírované rajčata, pepř, led
Studená rajčatová polévka s bazalkovým olejem a parmezánovou zmrzlinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzw9
5 názorů