Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehaná a jemná kuřecí sekaná

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 6. 2017 19:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 007 kJ / 958 kcal
Bílkoviny104,73 g
Tuky45,38 g
Vláknina9,95 g
Cholesterol 509 mg
Sodík 450 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KUKI1

16. 1. 2020 11:23

Zítra ji budu dělat, tak uvidím, jestli je alobal třeba. Možná je to skutečně jen proto, aby sekaná držela tvar. ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

15. 1. 2020 23:33

casino: A nemohlo by to být tak, že ten alobal je tam na chvíli proto, aby našlehané maso drželo pohromadě, než teplem ztuhne?? ;-) Jakákoliv sekaná, z jakéhokoliv masa se v pečlivě uzavřeném alobalu nepeče, ale vaří a neudělá barvu. Po zpevnění našlehaného masa po určitou dobu v troubě autorka receptu alobal sundavá, aby pokrm nebyl uvařený a bez barvy, ale pěkně upečený. :yes: Jo a za tak krátkou dobu se uváděné množství vody z pekáčku nevypaří, jen její část. :-8 Ale o šťávu, kterou si maso pustí by samosebou bylo škoda přijít, to upozornění je na místě. ;-):-D Ten recept je dobrý i docela srozumitelně napsaný, že? Mně se líbí.<3 A neberte to ve zlém. :-K Zdravím! :-K:-K

casino casino

15. 1. 2020 14:01

KUKI1:
No, rcp je dost nešťastně psaný... 8-(
Alobal je asi proto, že aby se maso nevařilo ve vodě.
"Vzniklou šťávu z alobalu nalijeme zpět k sekané do pekáčku." :-? Ta voda se patrně z větší části odpařila, že:-)

KUKI1

15. 1. 2020 11:23

Mohu se zeptat, jaký význam tam má ten alobal? Jde to i bez něj? Děkuji

Ivace64 Ivace64

10. 2. 2018 00:02

radiator: :-K

radiator radiator

21. 7. 2017 10:51

Včera jsem sekanou pekla podle tvého receptu a byla výborná:yes: Přidala jsem foto.

Ivace64 Ivace64

24. 6. 2017 20:34

Marie Svarcova: děkuji, také ji tak děláte nebo máte jiný receptík ,zkusila bych i jinou:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 6. 2017 19:53

:yes: je skvělá dělávám ji plněnou a vždy má úspěch <3:-K

jemmy

18. 6. 2017 19:25

<3<3<3:-K:yes::yes:

Ivace64 Ivace64

18. 6. 2017 19:08

Jana Remkova: jj je super, dnes byla nastudeno u vody. Dej si tam na zahuštění, co jsi zvyklá, díky Jani:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2017 17:02

Bravo, tak konečně jsem ji našla!! :-D:yes::yes:

popoluska340 popoluska340

18. 6. 2017 14:33

Mnaam konecne vyskusam aj s kuracieho maska,nie len z bravcoveho.Receptik sa mi moc paci,ukladam hned na vyskusanie.:-K:-K:-K:-K:-K:-):-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šlehaná sekaná recept kuřecí sekaná slehana sekana kuřecí sekaná recepty jemna sekana kuřecí sekaná recept recept na šlehanou sekanou sekaná recept šlehaná sekaná pečení recepty ze slehane sekane jemná sekana recept domácí šlehaná sekaná šlehaná sekaná doba peceni nejlepší kuřecí sekaná domaci slehana sekaná recept sekaná z mletého kuřecího masa sekana z kuřecího z mletého masa domaci slehana sekana-recept kuřecí jarní sekaná kuře recepty

Suroviny: maso kuřecí mleté, smetana na vaření, vejce, česnek, pepř, majoránka, solamyl, houby, cibulka jarní, kmín celý, voda, olej

TopRecepty.cz

Šlehaná a jemná kuřecí sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kxo5