Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 676 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,61 g |
Tuky | 168,65 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 3,91 g |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2017 19:20
Ivace64: S radosťou.
28. 6. 2017 19:14
tejaja: děkuji za radu
24. 6. 2017 21:42
Ivace64: no, uvidíme
24. 6. 2017 18:22
Jana Remkova: Jani, zkus někdy dát do mléka s octem, zatím největší úspěch, díky
24. 6. 2017 18:22
jemmy: zkus je, pak písni, děkuji
24. 6. 2017 16:28
Hodne dlouho jsem ledvinky nedelala,ja namacim taky prez noc do mleka.Tyto ledvinky muzou byt moc dobre
24. 6. 2017 10:04
Ledvinky dávám na noc většinou do kyselého mléka . Miluji tuhle dobrůtku
24. 6. 2017 06:52
Ivace64: Ak nemáš čas, aby hrniec prechladol sám, tak na odstavený hrniec na príklop daj utierku namočenú v studenej vode. Hrniec sa rýchlo ochladí, para skondenzuje.
23. 6. 2017 18:58
tejaja: díky,zkusím příště, někdy nevypouštím, někdy ano, podle času, jela jsem na oční a chtěla jsem manželovi dokončit oběd, tak díky za radu
23. 6. 2017 18:20
My sme vždy najprv odstránili kanáliky, až potom namočili do mlieka. Ale asi je každý zvyknutý inak. Z tlakového hrnca nikdy nevypúšťam paru, ale nechám ho prirodzene prechladnúť, aby sa otvoril sám. Ono v pare sú aj ostatné látky, nielen voda, ktoré vypustím do ovzdušia, pri prirodzenom chladnutí sa opäť skvapalnia a ostanú v pokrme.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 6 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 6 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 9 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 15 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky v tlakovem hrnci recepty na ledvinky
Suroviny: ledvinky vepřové, mrkev, rajče cherry, olej, cibule, sůl, slanina uzená, šťáva rajčatová, pepř cayenský, libeček, mléko
Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0n2X
10 názorů