Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté tyčky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 6. 2017 10:13

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 091 kJ / 1 695 kcal
Bílkoviny48,63 g
Tuky53,68 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,48 g
Sacharidy248,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nemáte-li bagetový plech a chcete tyčky „zhrbatit“, podložte je na několika místech naolejovanými trubičkami .

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

1. 7. 2017 22:16

marunda: tyčky máme rádi spíše tvrdé, tak je víc vypékám;-)

marunda marunda

1. 7. 2017 22:05

Jsou měkké i další dny?

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 6. 2017 18:33

Název i samotné tyčky se mi líbí:-D:-K:yes:Z podobného těsta(bez sýrů)kdysi dávno pekávala babička sladké preclíky,které mi moc chutnaly:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tyčky z taveného sýra slané tyčky z taveného sýra tyčky z taveného sýra recepty bagetoví plech

Suroviny: voda, cukr, droždí čerstvé, sýr tavený, olej, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Hrbaté tyčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vMmr