Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňák s brokolicí, hráškem, rýží a těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 3. 2017 15:15

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie1 017 kJ / 243 kcal
Bílkoviny26,40 g
Tuky1,80 g
Vláknina24,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to takový "zbytkový" oběd - když vám zbyde trocha rýže nebo těstovin nebo obojího a trocha zeleniny - na samostatné jídlo by toho bylo málo, ale dá se to pěkně zužitkovat a je to chutné.

Mně zůstala rýže, brokolice a trochu hrášek a potřebovala jsem uvařit pořádný oběd, tak jsem přidala trochu těstovin a tuňáka a vyplatilo se.

Kombinace rýže a těstovin se může zdát trochu nezvyklá, ale chutná to moc dobře.

Sůl není většinou potřeba, tuňák o sobě je slaný dost, ale záleží na každého chuti.

Množství je orientační, stejně tak jako počet porcí - záleží na množství "zbytků":-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tunák s rýží tunak s brokolici tuňák s rýží recept brokolice s tuňákem brokolice s rýží tuňák oběd tuňák s těstovinou tuňák recepty s těstovinami těstoviny s tuňákem a brokolicí oběd z tuňáka obed s tunakem recept na oběd z tuńáka obědové jídlo s tuňakem těstoviny tunák brokolice zbytek rýže recept tunak s testovinami rýžové těstoviny s tuňákem k tunákovi se k sobě hodí tuňák k obědu tunák s těstoviny s brokolicí

Suroviny: tuňák, brokolice, hrášek mražený, cibulka jarní, těstoviny

TopRecepty.cz

Tuňák s brokolicí, hráškem, rýží a těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w6Wm