Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rostbíf

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

13. 4. 2017 10:10

Suroviny

Porce: 5-6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 464 kJ / 2 501 kcal
Bílkoviny215,35 g
Tuky182,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 553 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

http://www.facebook.com/jivex

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 7. 2020 14:21

:yes::yes:<3:-K

krkovicka.x krkovicka.x

14. 4. 2017 22:32

cecilka: Není zač a nápodobně. :-)

cecilka

14. 4. 2017 22:02

krkovicka.x: ďakujem za radu a upozornenie. A želám krásne veľkonočné sviatky.:-K

krkovicka.x krkovicka.x

14. 4. 2017 13:02

cecilka: Hovězí zadní je tužší svalovina než roštěná, asi bych ho na to nepoužil.
:-)

cecilka

14. 4. 2017 11:19

casino: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a zajtra budem konkurovať Baťovi:-p:-p:-p.


bergurova: ďakujem,, no pre istotu si nechám kúsok na tatarák.

casino casino

14. 4. 2017 11:01

cecilka:
No, vyzkoušejte a uvidíte... :-)
Dnes je Velký pátek, tak maso patrně jíst nebudete ;-) a když bude jako podešev, tak ho zítra v klidu doděláte doměkka, že:-)

bergurova: :yes:
Způsobů úpravy je hafo:
kratší dobu při vyšší teplotě, nebo opačně...
Roky jsem vytvářel takřka nepoživatelné zmetky:
buď to bylo jako řemen, nebo v lepším případě polosyrové ;-(
Teď používám vpichový termometr a vše je OK :yes:
No, na "medium" dělám max. do 58°C :-)

cecilka

14. 4. 2017 10:41

Prosím poslať aspoň jednu porciu mailom. O roastbeef som sa pokúšala už neraz a podotýkam, že presne podľa platných predpisov, no vždy sa mi podarilo urobiť div že nie podrážky na topánky.
V tejto chvíli mám v chladničke nie síce nízku roštenku, ale hovädzie stehno. Myslíte si, že aj z toho urobím takúto pochúťku?
Vďaka za odpoveď

ivulinka ivulinka

13. 4. 2017 20:27

<3<3<3

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2017 20:05

Krásná prezentace:-K:yes:

Colombo65 Colombo65

13. 4. 2017 19:14

Velmi povedená dobrota:yes:

krkovicka.x krkovicka.x

13. 4. 2017 17:25

bergurova: Na fotce se to trošku ztrácí, střed byl růžový, jde to vidět na fotce co jsem přidal. Teploměr jsem si již objednal:-)

bergurova

13. 4. 2017 16:12

Jestli mohu přidat komentář, tak nejpovedenější je s teploměrem, teplota masa musí dosáhnout 58 -60 stupňů. Poté je střed růžový.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rostbif rostbíf recept hovězí rostbíf rostbíf recept nejlepší rozbif příprava rostbífu recept na rostbif hovězí rostbíf recept jak upéct rostbíf recept na rozbíf recepty na rostbíf hovězí rozbíf rosbift roztbif hovězí rozbíf recept rozbif recept hovezi rostbíf recepty rostbív příprava rozbífu rostbíft

Suroviny: roštěnec nízký, sádlo, máslo, pepř mletý, vývar, sůl

TopRecepty.cz

Rostbíf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oWwk