Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

24. 4. 2017 20:21

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 056 kJ / 1 209 kcal
Bílkoviny186,44 g
Tuky44,72 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 458 mg
Sodík 709 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy13,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 5. 2017 12:24

Milan P.: Díky za komentář:-KKuřecí kousky občas v papiňáku"peču",ale jen z uzeného kuřecího masa.To se nemusí dlouho připravovat:-)https://www.toprecepty.cz/recept/27888-uzena-kurec...
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené:-8

rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posoudit:-)U nás doma s tím také nikdo nemá problém;-)

rihana

30. 4. 2017 20:12

To je snad nesmysl, že je z papaňáku něco cítit. To jen snad kdyby byl špatně umytý. Já v něm vařím a dusím různá masa, brambory, rýži a nikdy si nikdo nestěžoval. Je to prostě super pomocník, hlavně když se spěchá.

Milan P.

29. 4. 2017 21:54

Jen to vidím, už mám hlad. Už se dobře nepamatuji jak, ale peklo se i kuře v papiňáku.Zdraví Vás Milan P.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 4. 2017 20:05

Všem děkuji za komentáře i přidané body:-8:-K

linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvyklá:-)Ale věřím,že kdo není na tento zbůsob vaření zvyklý,tak ten rozdíl může poznat;-)Jsem ráda,že se Vám suroviny líbí,děkuji:-K

linkstrem

25. 4. 2017 14:37

Suroviny na vaření jsou super,ale v papiňáku nevařím,jelikož potom cítím zejména z hovězího masa něco,co při normálním vařením v hrnci unikne.

Ivana Ch

25. 4. 2017 11:49

:yes::yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dušena hovězí kližka hovězí maso v papinaku hovězí kližka v papiňáku hovězí klizka dusena hovězí kližka recepty hovězí klizka jak dlouho vařit hovězí v papiňáku dusene hovezi kližka v papináku dušené hovězí v papiňáku hovězí karabáček dušená kližka hovězí kližka recept pomalu dušená hovězí kližka hovězí kližka vcelku v papiňáku hovězí karabáček recept prirodni hovezi hovězí karabáček recepty recepty z hovězí kližky pomalu dušená kližka

Suroviny: kližka hovězí, vývar hovězí, olej, cibule, česnek, máslo, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgr2