Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2017 08:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 531 kJ / 2 039 kcal
Bílkoviny56,35 g
Tuky42,90 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy343,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

5. 5. 2017 22:58

cibulka jaroslav

5. 5. 2017 21:48

Vypadají dobře,jen bych potřeboval vědět co je to sladěnka,děkuji,:yes:

cathleen cathleen

3. 5. 2017 11:03

zlatovlaska, Drobek: děkuju<3

Drobek Drobek

3. 5. 2017 10:36

Jó cathleen umí. :-K

zlatovlaska

3. 5. 2017 09:16

Vypadají krásně, ostatně jako každé pečivo od cathleen :-K :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: celozrnné bagety s prefermentem housky z celozrnne pšenicne mouky celozrnná bageta recept celozrnné pečivo sprefermentem domácí housky že spádové mouky psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty celozrnné pečivo s prefermentem recept na celozrnnou bagetu celozrnna bagetka se zaparou příprava těsta na bagetu celozrnnou kolac z psenicne mouky

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, cukr, sůl, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w6OX