Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 42,90 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 343,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2017 22:58
http://www.pekarnomanie.cz/sladove-vytazky-sladenk...
5. 5. 2017 21:48
3. 5. 2017 11:03
3. 5. 2017 10:36
3. 5. 2017 09:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 1 hodinou
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Fit salát
Přidáno před 14 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 10 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 4 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: celozrnné bagety s prefermentem housky z celozrnne pšenicne mouky celozrnná bageta recept celozrnné pečivo sprefermentem domácí housky že spádové mouky psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty celozrnné pečivo s prefermentem recept na celozrnnou bagetu celozrnna bagetka se zaparou příprava těsta na bagetu celozrnnou kolac z psenicne mouky
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, cukr, sůl, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
5 názorů