Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský bramborový chléb s parmezánem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 8. 2017 18:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 575 kJ / 4 201 kcal
Bílkoviny126,86 g
Tuky238,04 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,92 g
Sacharidy378,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptem jsem se nechala inspirovat v časopisu Albert, jen jsem si malinko obměnila ingredience. Vím, receptů na bramborový chléb jsou tu spousty, ale žádný s parmezánem, tak jsem si dovolila přidat i tento.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenunka Lenunka

14. 8. 2017 18:32

to musím vyzkoušet:-) :yes:

be.amenity be.amenity

14. 8. 2017 18:23

Jana Remkova: Děkuji:-8

be.amenity be.amenity

14. 8. 2017 18:23

Anna Kocikova: Díky:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 8. 2017 10:54

:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2017 19:02

No paráda!!! :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kváskový chléb recept s pármazánem kváskový chléb s parmazánem italský chléb s parmazánem recepty parmezán chleb s parmezanem

Suroviny: voda, droždí čerstvé, cukr krupice, máslo, olej olivový, vejce, sůl, rozmarýn, semínka slunečnicová, sýr parmazán strouhaný, mouka hladká

TopRecepty.cz

Italský bramborový chléb s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x0BP