Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečná klevela

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2017 18:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 736 kJ / 1 610 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy402,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ideální zpracování jablek, která začínají padat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablková klevela klevela klevela recept klevela z hrušek recepty na zpracování jablek jablečná klevera zpracování jablek - kuchařka jabková klevela jablková klevela na na koláče recepty zpracovani padaných jablek jablková povidla klevera klevely klevela jablka recept na jablková klevela klevera jablka recepty jablečná přesnídávka s octem clevela z jablek jabkova povidla jablková klevela recept zpracování padaných jablek

Suroviny: jablko, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Jablečná klevela

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XGv5