Chleba z naší vesnice
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 952 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,55 g |
Tuky | 6,01 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 238,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/chleba-z-nasi-vesnice/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2023 08:49
5. 8. 2023 07:59
Jsem moc ráda, že se ti pečení tak daří a děkuji za foto
4. 8. 2023 19:25
Môj kvások už je silný, pracuje od februára - pečiem dvakrát týždenne s ním, takže rozkvas použitý už po 7 hodinách, použila som autolýzu aj fermentáciu, aj som prekladala v mise. Časy kvasenia tiež iné, piekla som iba na nahriatom plechu. Chlieb je výborný, chutí každému a kváskovanie je závislosť. (Pridávam foto.)
21. 5. 2023 14:08
20. 5. 2023 20:50
7. 12. 2019 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 34 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 49 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 54 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: překládání chleba jak dlouho kyne chleba jak dlouho pečeme chleba jak dlouho kyne těsto na chleba jak překládat chleba překládání těsta na chleba pekárnománie recepty jak dlouho kyne kvaskovy chleb těsto na chleba jak se překládá těsto na chleba recept na chleba překládání chleb postup prekladani chleboveho zesta jak. dlouho kyne testo na chleba lopatka na chleba překládání těsta na chléb jak prekladat chlebove testo jak se překládá chleba jak dlouho kyne těsto na na pečení chleba jak dlouho kyne chleba v ošatce
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, voda, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, otruby pšeničné, sůl, kmín celý
Chleba z naší vesnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nzK
6 názorů