Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský kváskový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 3600 min Doba přípravy: 3600 min

3600 min (3600 min příprava)

5. 10. 2017 14:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 029 kJ / 1 441 kcal
Bílkoviny45,00 g
Tuky7,76 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,61 g
Sůl9,00 g
Sacharidy290,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.woman-today.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2017 16:49

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: překládání kváskového chleba příprava kvásku na chleba kvaskovy chleba z lednice hydratace chleba překládání chleba bílý kvaskovy chléb glazura na chleba kváskový chléb z lednice chleba bílý z kvásku priprava kvasku těsto na chleba v lednici moravský chléb teato na chleba v lednici domácí kváskový chléb překládání překládání těsta na třetiny chleb startér kvaskovy chleb v lednici moravský cibulový chléb kvaskovy chleba prekladani kváskový chleba recept

Suroviny: mouka chlebová pšeničná, voda, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, mouka žitná chlebová, sůl, bílek

TopRecepty.cz

Moravský kváskový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oB5j