Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majčino rizoto

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 10. 2017 09:57

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 240 kJ / 1 252 kcal
Bílkoviny70,03 g
Tuky12,54 g
Vláknina11,05 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy210,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Celkové náklady k dnešnímu dni jsou cca 39 Kč.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

7. 4. 2018 15:44

Jana Dorazinová-Remková: píšu jak tatar - mělo být, že hrášek bych přidala až na minutku nakonec....

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2018 12:18

Eja57: ale já tam vidím hrášek..

Eja57 Eja57

7. 4. 2018 11:52

Já bych osobně přidala hrášek - jedno jaký, mražený, čerstvý, konzerva - přidala až na poslední minutky nakonec....

mystery

21. 10. 2017 09:14

Pro Pavelk: rýže dávám cca 20-25 dkg/4porce. Záleží samozřejmě na chuti jedlíků.:-)

casino casino

9. 10. 2017 21:31

Rizoto?
No, když "Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně)" pak je to rýže s masem:-p
...a už od dob, co v rýži nejsou kamínky a myší bobky, tak ji na risotto a ani na rizoto neperu:-)

pavelk:
Ptáte se, Jaké množství rýže je potřeba?
Na deklarované 4 porce, bych tedy v surovinách "25 dkg uvařené rýže" vyzmizíkoval slůvko "uvařené":-)

pavelk pavelk

9. 10. 2017 21:28

mystery: I tebe se zeptám? Kolik je potřeba rýže:-?

mystery

9. 10. 2017 21:01

Souhlasím s Yanull, taktéž přidávám propláchnutou rýži k poloměkkému masu - ve výsledku "chytne" chuť šťávy z masa. :-)

pavelk pavelk

7. 10. 2017 11:28

yanull: Děkuji za doplnění a zeptám se: Jaké množství rýže je potřeba?

yanull yanull

7. 10. 2017 11:04

Dovolím si přidat jednu radu, až je maso ze 3/4 upečené, je dobré k němu přidat nevařenou, pouze propláchnutou rýži, podlít horkou vodou a nechat dodělat společně. Je to velmi dobré, rýže do sebe při pečení nasaje výpek a je mnohem lepší, než předem vařená. Stojí za vyzkoušení. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: recept na rizoto jakou rýži na rizoto rizoto recept rizoto rizoto z uvarene rýže rizoto z den predem upeceneho masa recepty rizoto kuřecí rizoto vepřové rizoto jaké maso na rizoto rizoto plec

Suroviny: plec vepřová, cibule, rýže, paprika sušená sladká, hrášek, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Majčino rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pwxw