Majčino rizoto
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,03 g |
Tuky | 12,54 g |
Vláknina | 11,05 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 210,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Celkové náklady k dnešnímu dni jsou cca 39 Kč.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2018 15:44
Jana Dorazinová-Remková: píšu jak tatar - mělo být, že hrášek bych přidala až na minutku nakonec....
7. 4. 2018 12:18
Eja57: ale já tam vidím hrášek..
7. 4. 2018 11:52
Já bych osobně přidala hrášek - jedno jaký, mražený, čerstvý, konzerva - přidala až na poslední minutky nakonec....
21. 10. 2017 09:14
Pro Pavelk: rýže dávám cca 20-25 dkg/4porce. Záleží samozřejmě na chuti jedlíků.
9. 10. 2017 21:31
Rizoto?
No, když "Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně)" pak je to rýže s masem
...a už od dob, co v rýži nejsou kamínky a myší bobky, tak ji na risotto a ani na rizoto neperu
pavelk:
Ptáte se, Jaké množství rýže je potřeba?
Na deklarované 4 porce, bych tedy v surovinách "25 dkg uvařené rýže" vyzmizíkoval slůvko "uvařené"
No, když "Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně)" pak je to rýže s masem
...a už od dob, co v rýži nejsou kamínky a myší bobky, tak ji na risotto a ani na rizoto neperu
pavelk:
Ptáte se, Jaké množství rýže je potřeba?
Na deklarované 4 porce, bych tedy v surovinách "25 dkg uvařené rýže" vyzmizíkoval slůvko "uvařené"
9. 10. 2017 21:28
mystery: I tebe se zeptám? Kolik je potřeba rýže
9. 10. 2017 21:01
Souhlasím s Yanull, taktéž přidávám propláchnutou rýži k poloměkkému masu - ve výsledku "chytne" chuť šťávy z masa.
7. 10. 2017 11:28
yanull: Děkuji za doplnění a zeptám se: Jaké množství rýže je potřeba?
7. 10. 2017 11:04
Dovolím si přidat jednu radu, až je maso ze 3/4 upečené, je dobré k němu přidat nevařenou, pouze propláchnutou rýži, podlít horkou vodou a nechat dodělat společně. Je to velmi dobré, rýže do sebe při pečení nasaje výpek a je mnohem lepší, než předem vařená. Stojí za vyzkoušení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 11 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 4 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 6 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nepovedla se vám domácí majonéza? Zkuste ji podle našich rad, bude to pochoutka!
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: recept na rizoto jakou rýži na rizoto rizoto recept rizoto rizoto z uvarene rýže rizoto z den predem upeceneho masa recepty rizoto kuřecí rizoto vepřové rizoto jaké maso na rizoto rizoto plec
Suroviny: plec vepřová, cibule, rýže, paprika sušená sladká, hrášek, olej, sůl, pepř
Majčino rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pwxw
9 názorů