Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní bramboráky

Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás možná mile překvapí a stane se vaším novým favoritem.

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

1. 8. 2017 14:12

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 002 kJ / 717 kcal
Bílkoviny24,86 g
Tuky8,88 g
Vláknina15,78 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy122,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bramboráky mají výraznou chuť a jsou hodně křupavé. Místo žampionů můžete přidat škvarky, anglickou slaninu nebo uzené maso. Vše nakrájené na drobno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

30. 8. 2022 20:15

Capri12: Děkuji za zprávu, ale proč píšete o tuku. To přece na zlatavé barvě nemá vliv.

Capri12

30. 8. 2022 17:55

Já jsem dělala bramboráky podle svého receptu, jen jsem přidala pivo. Nebylo to špatné, ale stačilo 1x . Nemusím tolik tuku, aby byly takto zlatavé.

HOL ,KA

12. 8. 2017 21:23

Prima bramborák,s cibulkou ta dodá chuť.

jarda Kadic jarda Kadic

12. 8. 2017 14:18

Já si to ukládám :-) a když mě bude honit mlsná......:-D

albin

9. 8. 2017 07:23

strasne rad mam bramboraky ale když stu kolik věci dotoho třeba prejde mi hut jsem stary mladenec a na tyhle věci nejsem zazizeni ja vym sikovnost ale mno nejsem zensteli

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 8. 2017 16:48

Hezký nápad s těmi žampiony<3:-K

Inka1 Inka1

1. 8. 2017 20:44

:yes: Bramboráčků není nikdo dost, a pivo do těsta i k nim :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 8. 2017 18:47

No jo, když já tu cibuli vždycky kupovala v Kauflandu a poslední dobou tam není. Jaký význam má to pivo v těstě Miládko? Paráda a samozřejmě..:yes:

mika59 mika59

1. 8. 2017 18:37

jemmy: Děkuji..;-)

mika59 mika59

1. 8. 2017 18:25

Nadja: Zapomněla jsem napsat..opraveno..:-)

Nadja Nadja

1. 8. 2017 17:49

mika59: pivo dáváš do těsta, nebo jen na zapíjení?

jemmy

1. 8. 2017 16:34

<3<3<3Super,velka dobrota jako vzdy ,krasne foto:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pivní bramborak bramboráky bramborak s pivem bramboráky s pivem bramboráky recept recept na bramboraky jak usmažit křupavou cibulku jak usmažit cibulku do křupava cmunda na plech s pivem bramborák jak usmažit bramborák bramboráky bez tuku bramborak se žampiony recepty pivni bramborak bramborák bez tuku bramboráčky bramborák na na pivě bramborák pivo bramborák na pivu bramborák světlý

Suroviny: brambory, pivo světlé, vejce, česnek, žampióny, cibule sušená smažená, mouka hladká, strouhanka, kmín celý, sůl, pepř mletý, majoránka, olej

TopRecepty.cz

Pivní bramboráky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5vxA