Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 600 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,43 g |
Tuky | 84,77 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 15,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 15 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 20 minutami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 25 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 37 minutami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 45 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 1 hodinou
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 1 hodinou
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 5 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 13 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Co s vařeným masem z vývaru? Vykouzlete z něj další skvělé jídlo za pár korun
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: cizrnovo fazolovy gulas cizrnovo fazolový salat fazolová pánev fazolovo cizrnova kase cizrnovofazolový salát recept cizrnovo fazolové karbanátky cirnovofazolovy salát recept cizrnovo-fazolový salát recepty cizrnovo -fazolový guláš cizrnovo fazolovej guláš cizrnovofazolový fazolový salát
Suroviny: cibule, slanina anglická, paprika čerstvá žlutá, fazole, cizrna, kečup sladký, koření provensálské, česnek,
Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pwl2
0 názorů