Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra s kari jablky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

6. 12. 2017 18:44

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie692 kJ / 165 kcal
Bílkoviny2,03 g
Tuky1,08 g
Vláknina11,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cecilka

13. 12. 2017 15:56

recepty73:
Kúpila som si hrušky, tvrdé ako môj život, tak som vyskúšala urobiť plagiát vášho receptu. Skúste, uvidíte :-? "Prisypala" som dve štipky mletej škorice a nebolo to zlé. :-D:-D:-D
Možno sa vám bude zdať, že pečeň robím príliš často, no nemám chuť tráviť zvyšok svojho života pri sporáku, preto milujem šup-šup recepty. Pekný deň

recepty73 recepty73

13. 12. 2017 02:08

cecilka: ...děkuji za vyzkoušení:-K

cecilka

8. 12. 2017 16:17

recepty73:
Ešte raz ďakujem za odpoveď, váš recept som vyskúšala a je naozaj prudko jedlý <3<3<3, hoci, priznám sa, pečeň som solila s obavami, aj keď ste ma ubezpečili, že z nej nebude podrážka. Nebola, práve naopak, família si lebuškovala, že som pripravila konečne niečo iné, ako obyčajnú, restovanú. Ba dokonca aj kamarát vegetarián sa tešil, že dostal skvelú šťavu s ryžou a osmaženým jablkom. Želám pekný , neviem či deň, alebo večer, už sa totiž stmieva, takže podvečer.:-K:-K:-K

cecilka

7. 12. 2017 19:15

recepty73: ďakujem za promptnú odpoveď a podobne, pekný večer. Hneď zajtra vyskúšam.

recepty73 recepty73

7. 12. 2017 19:10

cecilka: ...drůbeží i králičí klidně solte hned, vůbec nic se jim nestane, neztvrdnou v žádném případě, nemusíte se bát;-), hezký večer!

cecilka

7. 12. 2017 18:46

Recept vyzerá byť prudko jedlý, ale.... Kuraciu pečeň=játra možno soliť ešte pred tepelnou úpravou? Celý rad kuchárov - odborníkov totiž tvrdí, že soliť treba až po uvarení, inak vraj bude tvrdá ako podrážka. Zatiaľ som nemala odvahu vyskúšať to. Ďakujem za odpoveď.

recepty73 recepty73

6. 12. 2017 19:46

jemmy: ...je:-D

jemmy

6. 12. 2017 19:34

<3Tak to je mnamka.:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jatra na kari s jablky jehneci jatra s tymianem játra jehněčí na kari top recepty játra na jablkach s kari drubezi jatra s kari jablky jatra kari a s jablky kuřecí játra na kari s jablky játra šup šup top játra na kari pečen játra recept recept játra jablka hrušky vepřová játra na kari s jablky

Suroviny: játra drůbeží, cibule, koření kari, jablko, máslo, sůl, pepř mletý, víno bílé

TopRecepty.cz

Játra s kari jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qq77