Krkovička po portugalsku
Suroviny
Porce: 3+
Nutriční hodnoty
Energie | 5 677 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,32 g |
Tuky | 54,46 g |
Vláknina | 23,49 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 69,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na maso po portugalsku se sice má používat plec nebo ramínko, ale na zkoušku jsem použila krkovičku a vyšlo to nádherně a doměkka. Část mé rodiny k tomu chtěla brambory, tak proto je fotka bez přílohy, bylo dvě, oboje bylo stejně dobré. :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2017 09:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Další recepty
Tématické fráze: maso po portugalsku recept maso po portugalsku po portugalsku krkovička s rýží recept marinovaná krkovice porto krkovička podáváme s rýží portugalska kucharka krkovička s ančovičkama krkovička s ančovičkami
Suroviny: krkovice vepřová, pepř celý, koření oregáno, cibule, rajče, mrkev, jablko, olivy s ančovičkou, sůl, olej, víno červené, koření hřebíček, skořice celá
Krkovička po portugalsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DO4n
1 názor