Světlý pšenično-žitný chléb (list)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 997 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,23 g |
Tuky | 10,95 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 382,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chleba byl pečený ke Světovému dni chleba, který je každý rok 16.10.
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2017 20:48
18. 10. 2017 20:04
18. 10. 2017 19:59
18. 10. 2017 19:19
18. 10. 2017 15:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řecký sýr Feta a jeho všestranné využití v kuchyni: Ochutnejte to nejlepší
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Další recepty
Tématické fráze: recept 54060 recept na chléb z žitného kvasu pšeničnožitný chléb recept pšeničnožitný chléb světlý chleba listy chléb s listem listy na chleba bulky ze zitneho kvasu recept na žitný chléb
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, voda, mouka chlebová pšeničná, sůl, kmín drcený
Světlý pšenično-žitný chléb (list)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMGr
5 názorů