Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlívový gulášek

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

25. 10. 2017 14:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie135 kJ / 32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kolem tůjek nám narostla nějaká houba podobná hlívě, vzali jsme vzorek a navštívili naší mykologickou poradnu a tam nám poradili, že je to druh hlívy a že je výborná na guláš nebo zavařit do octa.

Tak jsem to tak udělala, navařila gulášek a zavařila 10 skleniček do nálevu z Deka, pro parádu jsem přidala barevnou papriku a cibuli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

leonida48 leonida48

15. 2. 2024 14:02

Moc dobrý, příloha knedlík ale i kolínka.

BronislavaP BronislavaP

31. 10. 2017 12:37

Pochutnali jsme si...moc! :-)

savlinka savlinka

25. 10. 2017 18:50

Dělám podobně:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší hlívový guláš nejlepší hlívový guláš recept hlívový guláš s fazolemi hlivovy gulss hlivovygulas hlívový galáš hlívvý guláš hlivovy recept galas z hlivy ustricne galas do trouby recepty vyborny hlivovy gulas hlivivy guláš hlivoy guláš recept hlívovový guláš recept recept na výborný hlivový guláš recept gulasek jak se dělá hlívový guláš gulas z hlivy ustricne top recepty recept na hlívový hovězí guláš hlivovy g

Suroviny: hlíva ústřičná, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, pepř, majoránka, česnek, voda, jíška

TopRecepty.cz

Hlívový gulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2pYJ