Lahůdkové čevapčiči
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 061 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,26 g |
Tuky | 28,80 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,71 g |
Sacharidy | 7,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 21:01
tak a uz viem co bude v piatok na obed ,super aj ked dneska som robila fasirky
3. 9. 2019 07:46
MilaH: bohuzial, Vasek si uz vas komentar neprecita. Je uz kucharskom nebicku.
2. 9. 2019 23:43
Vaclav Fronek: Ja taky davam jemnou strouhanku a tady u nas pouzivam Montreal Steak Spice, ktery obsahuje cesnek, cibuli, pepr a jina dobra koreni takze uz ani nemusim solit a peprit.
1. 12. 2009 09:53
Moc hezká fotečkaJá peču čevapčiči v troubě a povrch lehce potřu olejem rozmíchaným se sladkou paprikou.
1. 12. 2009 09:36
Helo. Dost časo děláme. Doporučil bych ti, aby jsi zkusila místo mouky dát stejné množství co dáváš, jemnou strohanku. Jsou šištičky křehčí. Zkus třeba u části hmoty a pak posuď.jinak +bodík Václav.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 21 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 27 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 55 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lečo je nejlepší z dobře vyzrálých rajčat, pěkně vybarvených paprik a nové cibule. Letní vaření si bez něj těžko představíme
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: čevapčiči v troubě čevapčiči recepty v troubě jak dlouho smažit čevapčiči cevapcici čevabčiči v troubě čevapčiči do trouby čevapčiči recept vepřové čevapčiči recept na čevapčiči příprava čevapčiči čevabčiči v troubě recept recept čevapčiči recepty čevapčiči čevabčiči do trouby čevabčiči z vepřového masa recept cevabcici čevabčiči pečené v troubě čevabčiči recept www recepty cevapcici recepty na čevapčiči
Suroviny: maso vepřové mleté, vejce, mouka hladká, sůl, pepř, olej, rajče, cibulka lahůdková, hořčice plnotučná
Lahůdkové čevapčiči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnG9
5 názorů