Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 11. 2017 20:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 035 kJ / 1 681 kcal
Bílkoviny49,75 g
Tuky136,71 g
Vláknina26,73 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 492 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy50,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jemmy

8. 11. 2017 09:32

<3Moc pekny recept:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: batáty, fenykl, brambory, koření sumah, houby václavky, cibule, olej, sůl, fenyklová nať, mascarpone, žloutek, vejce, smetana kysaná

TopRecepty.cz

Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MqMP