Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mamracháč haferový (borůvkový)

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2017 18:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 770 kJ / 1 379 kcal
Bílkoviny43,06 g
Tuky11,06 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 961 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy263,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nevím, odkud je recept, mám ho přes 20 let psaný rukou ve svém sešitě. Zjistila jsem jen to, že hafery se říká borůvkám na vsetínsku.

Použila jsem mražené kamčatské borůvky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

18. 11. 2017 23:02

No toto ma dostalo! :-8

mika59 mika59

18. 11. 2017 20:24

Zajímavé...:yes::yes:

Inka1 Inka1

18. 11. 2017 19:36

:-O Tak to je zajímavý recept , i název :-D a určitě je to i výborné :-) :yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 11. 2017 19:25

Vypadá i zní to moc lákavě <3:yes:

cathleen cathleen

18. 11. 2017 19:23

Eja57: hledala jsem, co by to mohlo být, nenašla.
Ani nevím, odkud to mám opsané, výborné to ale je - bramborové těsto, kyselkavé borůvky, cukr na povrchu a do toho na teplém povrchu chladivá a hladící zakyska...:-8

Eja57 Eja57

18. 11. 2017 19:16

Tak ten název :-D:yes::yes::yes:
Ale dovedu si představit, že to bude moc dobré...mamracháč:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: borůvky recept borůvky recept haferový knedlík haférový koláč

Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, cukr, ořech muškátový strouhaný, borůvky, cukr krystal, smetana zakysaná, cukr moučkový, sádlo, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Mamracháč haferový (borůvkový)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YJoW