Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Editčiny hřebeny

Hodnocení receptu je 5,0 (48×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2018 13:31

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie19 035 kJ / 4 549 kcal
Bílkoviny85,53 g
Tuky318,90 g
Vláknina22,36 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy323,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

12. 2. 2018 21:16

cathleen: Ani po částečném nakynutí nebylo vláčnější , nějak jsem to fakt zvojtila. Možná to bylo množstvím , protože to ten mísící hák nemísil , spíše převaloval v té veliké míse , jak bylo tuhé. ;-( Možná jsem měla nabrat odvahu a naředit to víc.No a já se tak těšila na ty kypré hřebeny a nic. Už jsou jenom dva ! Takže se to snědlo ! Kolik minut pečeš to napiš, pač určitě jsem to i vysušila a válet natenko nebo ????

cathleen cathleen

12. 2. 2018 17:34

Veronika.Hrozna: to mě mrzí, Veru. s tou savostí mouky je to různé - nejraději zadělávám těsto z vody (to sis určitě všimla :-) ) Určitě jsi udělala dobře, žes mléko přidala, těsto by tužší být mělo - povolí při kynutí. Na plechu pak kyne těsto už jen krátce.
Ráda bych je vyzkoušela jen z té vody - zadělám (možná hned o víkendu), vodu odměřím přesně a napíšu, dopíšu i do receptu ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 2. 2018 19:48

Tak já se dneska odhodlala k tomuto pečení , moc dobře to nedopadlo ,ale nevím jestli mojí malou zkušeností s tímto těstem nebo receptem. Kynuté se mi moc nepodařilo, bylo hodně tuhé nešlo to vymísit v robotu, ač jsem přidala trošku mléka stejně bylo gumové,měla jsem asi dát víc mléka hned od začátku. Válení bylo tím pádem trošku těžké. Pak jsem postrádala přibližný údaj , kolik je to potřeba nechat nakonec kynout na plechu . Nechala jsem hodinu, moc se to nezvedlo ! Nelístkovalo jako na fotce, ani zdaleka. ;-(
Také jelikož jsem to pekla poprvé , tak jsem to asi nechala déle v troubě , jako mělo být cca 35 minut, to bylo moc a vyschlo mi to. Jedlé to je , zbaští se to , ale příště si dám pozor , už budu vědět jak na to! Velmi chuťově dobré , ale mizerná kuchařka, to zvojtila. Do náplně jsem dala ještě 2 lžíce medu. Jo a na jako hrubo je potřeba těsto pře plněním vyválet , možná jsem to měla válet tence, no nevím.;-(

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 2. 2018 17:25

tejaja: Škoda ? Já už se vidím, nohy nahoře , káva a takových 5 nebo i 6 na talířku , a tak ti mi jich bude líto,že je od samé lítosti zbaštím.<3:yes:

mamenka

1. 2. 2018 15:15

Jedním slovem krása! Nikdy jsem doma nedělala listové těsto, ale asi mi to nedá a vyzkouším. Ukládám recept a děkuji.

Iljusa Iljusa

1. 2. 2018 13:58

Ivo - můj obdiv :-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 1. 2018 21:46

cathleen a jeji zlaté ručičky;-)po dlouhé době jsem nakoukla a opět se mé oko potěšilo:yes::-K

tejaja tejaja

31. 1. 2018 21:41

cathleen: To sa teším, zaujímajú ma tie slané náplne. ;-)

mika59 mika59

31. 1. 2018 21:37

Souhlasím s Terezkou..:yes:

cathleen cathleen

31. 1. 2018 21:33

tejaja: ono to právě moc sladké není, jen náplní a pak posypem na talíři :-8 Ale stejné těsto můžeš plnit i naslano - na to se teprve chystám ;-)

tejaja tejaja

31. 1. 2018 21:26

Nie som na sladké, ale toto je krásne. To je až škoda do toho zahryznúť. ;-):yes:

renulienka

31. 1. 2018 19:42

<3

mysulka mysulka

31. 1. 2018 19:29

Moc pěkné :yes:

cathleen cathleen

31. 1. 2018 18:40

Nadja: noo...zdlouhavá asi ano, ale výhodou je to, že ve výsledku (kdyby se sečetla) nezabere práce na něm moc času ;-) Výsledek pak opravdu stojí za to! :yes:

Nadja Nadja

31. 1. 2018 18:29

Plundrové těsto je moc dobré, ale nikdy jsem se k němu nedostala - zdá se mi jeho příprava příliš zdlouhavá. Vázané koláče z něj dělával jeden známý a byly nepopsatelně dobré. <3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečný hřeben plundrove hrebeny jablečné hřebeny jablečný hřebeny z listového těsta tvarohový hřeben kynuty hřebeny s ořechovou náplní jablečný hřeben recept hřebeny recept recept na hřeben recepty plňene hřebeny tvarohové hřebeny z kynutého listového těsta recept hřebeny hřebeny koláč hrebeny s orechovou nadivkou hřeben s oříškovou nádivkou slané hrebeny kolik stojí 400 g hladke mouky slane hrebeny s listového těsta koláče hrebeny máslové hřebeny s ořechovou náplní

Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, sůl, mléko, cukr, kůra citronová, droždí čerstvé, bílek, cukr, rum, kůra citronová, ořechy mleté

TopRecepty.cz

Editčiny hřebeny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2PlW