Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rukolové pesto

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 2. 2018 09:21

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 630 kJ / 629 kcal
Bílkoviny26,84 g
Tuky48,94 g
Vláknina9,31 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy15,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://ricette.giallozafferano.it

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 2. 2023 20:30

casino: Italský nekupuji, tak nevím, ale řecký mi nikdy nezhořknul! Někdo mi kdysi dávno říkal, že musí být v chladu a temnu, ale ne v lednici, že prý zhořkne. Tak ho mám ve špajzu, tam je taková zima, že mrznou i mouční moly. :-D

Luc77

22. 2. 2023 19:55

SilviaD: mate pravdu! Hned jak jsem prisla domu, sla ochutnat olivovy olej a ejhle! Pritom darovany primo z Řecka!😊

casino casino

22. 2. 2023 15:38

"aj olivový olej. Niekedy býva horkastý"
Jj, apeninci říkají "bruciare" = hořet
OT
Údajně je to způsobeno muškou, která se zdržuje při pobřeží
Je proto vhodnější používat olej sklízený ve vnitrozemí, nebo na svazích od moře odvrácených
Taliáni to neřeší... Když viděli, že mi jde hůsta šejdrem, tak se podivili, co že mi vadí... :-)

SilviaD SilviaD

22. 2. 2023 12:09

Mohla byť naozaj horká rukola a skúste ochutnať aj olivový olej. Niekedy býva horkastý aj ten.

Eja57 Eja57

22. 2. 2023 11:25

cathleen: já bych tipla kvalitu rukoly, starší lístky...

cathleen cathleen

22. 2. 2023 10:07

Luc77: mě to teď napadlo, dopíšu pro jistotu do receptu. Ale - rukola se mi zdá podobná pažitce (a tím i cibuli), a i ta může zhořknout. (A rukola mi chutí lehce nahořklá přijde sama o sobě.)
Třeba bude mít někdo jiný nápad, lepší zdůvodnění...?

Luc77

22. 2. 2023 09:55

cathleen: fůů, tak to asi určitě déle než bych měla. Netušila jsem, že to může ovlitnit hořkost :(

cathleen cathleen

22. 2. 2023 09:23

Luc77: jak dlouho jste ho asi mixovala?

Luc77

21. 2. 2023 23:22

SOS prosim 😔 zrejme jsem to přehnala s rukolou a pesto je hořké. Muzu to necim spravit, prosim? Zkousela jsem pridat med nebo ocet, ale nepomaha. Moc dekuji!

RubyRom RubyRom

9. 2. 2018 20:46

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rukolové pesto rukolové pesto recept jak uchovat rukolu rucolove pesto pesto recept pesto rukolové jak uchovat pesto recept na rukolové pesto ruko love pesto rukolove recepty- rukolové pesto recept recept rukolové pesto rukolové recepty rokolové pesto rukolové prsto rukolové pesto se sušenými rajčaty jak uchovat rukolu? rukolovo bazalkové pesto jak uchovat dele rukolu? jak uchovat špenátové pesto

Suroviny: rukola, mandle loupané, parmazán, česnek, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Rukolové pesto

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n0q5