Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Argentinský kotlík - Carbonada Criolla

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 2. 2018 18:31

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 291 kJ / 1 265 kcal
Bílkoviny28,36 g
Tuky38,71 g
Vláknina45,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy142,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

La carbonada je typické jídlo v některých státech Jižní Ameriky. Jedná se o dušené hovězí maso se zeleninou v různých formách a provedeních.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evosheek evosheek

12. 2. 2018 14:33

Jídlo chutná skvělé a skvělá je i jednoduchá příprava v jednom hrnci.:yes::-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 2. 2018 00:25

Receptík se mi moc líbí,to musí být dobrota;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: argentinský hovězí kotlik carbonada hovězí maso argetinský ktlík recepty hovězí

Suroviny: olej olivový, maso hovězí, pepř, cibule, víno bílé suché, mrkev, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, bobkový list, dobromysl, brambory, hrášek, jablko, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Argentinský kotlík - Carbonada Criolla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kkv6