Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kopřivová velikonoční nádivka/žemlovka s vejci

Každý rok nesmí na Velikonoce chybět tradiční nádivka, plná uzeného masa a mladých kopřiv. Nádivku pečeme v srnčím hřbetu, který vyložíme plátky slaniny a můžeme ji jíst jak teplou, tak studenou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

22. 2. 2018 11:31

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 847 kJ / 1 637 kcal
Bílkoviny124,02 g
Tuky67,99 g
Vláknina10,45 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 3,73 g
Sůl8,63 g
Sacharidy127,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud chceme mít nádivku víc barevnou, přidáme červenou nebo žlutou papriku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: elikonoční nádivka v elikonoční žemlovka šalvějová nadivka kopřivová nádivka moravská velikonoční nádivka recept na koprivovou velikonoční nádivku nádivka kopřivová s z tofu velikonoční žemlovka velikonoční hlavička s opečenou houskou velikonocní nádivka

Suroviny: rohlík, máslo, mléko, vejce, maso uzené, kopřivy, pažitka, sůl, pepř mletý, květ muškátový, česnek, vejce, slanina uzená

TopRecepty.cz

Kopřivová velikonoční nádivka/žemlovka s vejci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8nQL