Hovězí jazyk na černo
Suroviny
Porce: cca 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,99 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za mě je to české jídlo, tudíž dobrota. Pochvalu sem měla se slovy - jako od babičky :-). Co víc si přát :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 11:06
Ivana Ch: Věřte, že to opravdu stojí za to . Je to prostě něco jiného a přesto české jídlo.
23. 3. 2018 12:26
Na černo znám a dělám ale jazyk jsem ještě nedělala, určitě až ho někde koupím tak ho udělám
7. 1. 2018 12:25
Miru17: Děkuji.
7. 1. 2018 11:45
zizala: Jazyk neuzený. V omáčce "na černo" by uzená chuť nevinikla. Ale ten uzený nám chutná v křenové omáčce. Taky s houskovým knedlíkem, nejlépe domácím
6. 1. 2018 21:05
zizala:
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
6. 1. 2018 19:26
Já se jen zeptám - jazyk uzený nebo čerstvý? Zní to lákavě, takové recepty my rádi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 1 minutou
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí jazyk hovězí jazyk recept hovězí jazyk recepty recepty hovezi jazyk recept hovězí jazyk recept na hovězí jazyk uzený hovězí jazyk na černo hovězí na černo uzený hovězí jazyk recepty omacka na černo uzený hovězí jazyk se švestkovou omáčkou recepty na hovězí jazyk recept na hovězí jazyk neuzený recepty-hovĕzí jazyk co varit z hoveziho jazyka. hověz jazyk varenyhovezi jazyk hovezi jazyk s omackou připrava hovězího jazyka hovězíjazykrecept
Suroviny: zelenina kořenová, cibule, ocet, sůl, pepř, koření nové koření, pepř celý, tymián, koření hřebíček, víno červené, povidla švestková, perník na strouhání, mouka hladká
Hovězí jazyk na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GJz7
6 názorů