Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejk na krémovém lůžku ze žampionů a špenátu

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 1. 2018 20:19

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 038 kJ / 726 kcal
Bílkoviny64,58 g
Tuky46,77 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 391 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiraci jsem našla v letáku irského obchodu Supervalu před několika lety, tak jsem si rececpt upravila podle sebe.

Olivový olej je možné nahradit máslem.

Vynikající úprava, celkem rychle hotové.

Jen je třeba dát pozor na kostičky - pokud se budete snažit odstranit všechny ještě před opečením, na pánvičce se filety pravděpodobně rozpadnou na víc kousků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2018 13:41

<3:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na úpravu - hejk hejk. uprava filet z hejka uprava treska žampiony špenát kremove žampióny úprava

Suroviny: hejk, žampióny, špenátové listy, cibule, smetana ke šlehání, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Hejk na krémovém lůžku ze žampionů a špenátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kkX5