Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka)

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

24. 3. 2018 12:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 949 kJ / 705 kcal
Bílkoviny69,50 g
Tuky20,40 g
Vláknina5,95 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 300 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy35,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ladaida

16. 3. 2024 18:12

Výborný recept! Přidala jsem tymián (nakonec, autor ho má na obrázku a patří tam!) a taky rozmarýn. Dá se jíst s kváskovým chlebem a čerstvým salátem.

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 7. 2022 08:47

:-)<3:yes::yes: moje oblíbená úprava jatýrek - víno a brusinky tam nemají chybu:yes: také ráda vařím s vínem :-K

Dajda Dajda

20. 2. 2021 13:24

A-g-i: :-K

A-g-i A-g-i

20. 2. 2021 12:59

Uvařil jsem se lžící brusinkové marmelády a kvalitním vínkem. Musím poděkovat za recept - jídlo bylo výborné.

Dajda Dajda

20. 6. 2019 14:32

tejaja: Výborná fotka! :-K

tejaja tejaja

20. 6. 2019 13:56

Výborné pečienky.:yes: Použila som vlastné paradajkové pyré, ale problém bol s ríbezľovým kompótom. Svoj už nemám, nové ešte nie sú, ale nakoniec vypomohla susedka.:-D Obed bol zachránený. :-D:-D;-)

Dajda Dajda

25. 3. 2018 19:50

Jana Dorazinová-Remková: Tak to bych doporučovala segedín s bílým, ten už znáte! :-p S vínem vařím ráda, ale více s červeným - na rozdíl od přispěvatele jménem Doton, kterému přijde nesmysl nalít půl lahve červeného do boloňských špaget pro 4 velké jedlíky, já klidně naleju do masa na víně celou láhev (takovou dobrotu taky nevařím každý den!). Na druhé straně vařit s pivem (třeba guláš) moc neumím a ani mi to tak nechutná. :-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 3. 2018 19:01

Dajda: No škoda, že mám zrovna teď 8 litrů bílého :-) ;-)

Dajda Dajda

25. 3. 2018 16:30

Já mám tuhle trojkombinaci červené víno - rybízová zavařenina - rajský protlak moc ráda, ve spojení s kořenovou zeleninou (tu ale do jatýrek nedávám) dá dohromady skvělou omáčku. Dělám tak hovězí, králíka a na Vánoce zvěřinu a neskromně si myslím, že je to můj kuchařský "majstrštyk". Nesmí chybět brusinky a ještě jedna sklenka dobrého červeného na zapití. <3

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 3. 2018 12:36

Játra jsou hotová do 10 minut. Líbí se mi ta zavařenina v receptu. Zajímavá kombinace k játrům :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí játra recepty kuřecí játra recept kuřecí játra kuřecí játra na víně recepty na kuřecí játra jatra kuřecí recept jatra kuřecí recept kuřecí játra na červeném víně jatra na víně recept játra na červeném víně recept na kuřecí játra játra recepty rychlovka k k vínu kuřecí jatra na cibulce a vinu játra na červeném vine recept kuřecí játra kuřeci z kuřecích jater super recepty kuře jatra kuřecí játra na víně a brusinkách

Suroviny: játra drůbeží, víno červené, zavařenina rybízová, pasírované rajčata, cibule, olej, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yGXR