Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí hašé

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2018 15:36

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 363 kJ / 326 kcal
Bílkoviny19,03 g
Tuky15,22 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy12,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso může být i pečené, já jsem vařila králičí příkrm dceři, tak jsem uvařila veškeré maso dohromady.

Maso se může i rozsekat v mixéru, ale pomleté je jemnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johanka128 Johanka128

10. 4. 2018 11:32

Nadja: Elinka z toho měla jen to vařené maso :-) králíka kupuju od tety, tady se sice občas sehnat dá, ale je to takovej malej mrňousek...to si ho raději vždycky přivezu z domu a je domácí.

casino: Je pravda, že moc nemám představu, kolik králík stojí v ČR, ale třeba hřbety a žebra dělávám málokdy. Vařila jsem jeden i pro malou na příkrm, tak jsem uvařila všechny. Kromě toho, když při obědě krmíte několikaměsíční dítě, tak si hodně rozmyslíte, jestli u toho chcete i obírat žebra...a nebo být schopní jíst jednou rukou:-K Ale klidně si ze hřbetů udělejte cokoliv jiného, nám tohle chutnalo moc<3

Nadja Nadja

10. 4. 2018 02:00

casino: třeba Johanka kupuje králíka levně, tak jí to na uvaření a umletí není líto. Také jsme kdysi kupovali celého králíka za dvacku. A dokonce i nutrie bývala k mání a to velice levně - dnes o ní ani nezavadíš.

casino casino

9. 4. 2018 13:47

Dokáži si představit vařený předek a boky (ale už i lopatek by mi přišlo líto)...
Ale vařit hřbety?
A pak filé ještě rozšmelcovat??
No, ale ono se toho s nim moc jiného dělat nedá, že???
Je to jako dělat "Sekanou svíčkovou" z pravé svíce ;-(
Mít syrové hřbety, tak ukuchtím třeba Králičí meretu po burbonsku... :-) ...a teprve syrového masa zbavenou "kostru" bych přihodil do vývaru.
***
Nadja:
Jj, u nás je to s oblíbeností podobně:-)
Akorát už 1x uvařené maso ve směsi znovu zbytečně nemučím 40´ ! v peci, ale krátce je prohodím na pánvi a je vymalováno ;-)
No, v podstatě je to taková, když ne "minutka", tak rychlovka, že :-D

Nadja Nadja

9. 4. 2018 12:26

:-* Ta Tvoje Elinka se má, když jí stále tak vyváříš !!!
<3 Haši dělala moje maminka z vařeného hovězího masa, které zbylo z polévky. Moc mi vždycky chutnala, ale už dlóóóuho jsem ji neměla - u nás ji nikdo nechce a dělat ji jen pro sebe, .......... Ale udělala jsi mi chutě, tak se do ní možná pustím.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: haše z králíka hase z kraliciho masa kraličí žebra hašé z vařeného masa z kralika haše recept vařené maso z kralika králičí žebra recept haše z králičího msa vařené králičí maso sekana z králičího masa haše z vařeného z králíka kolik stoji maso kralici kraličí předek recept s kraliciho uvareneho masa co z vareneho králičího masa sekaná z vařeného králičího masa recepty hašé směs z vařeného kralika haše z z králíka recept na haši

Suroviny: hřbet králičí, vejce, česnek, majoránka, sůl, pepř, petržel, víno bílé, mléko, sádlo

TopRecepty.cz

Králičí hašé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjBR