Nevařená marmeláda z černého rybízu
Nevařená marmeláda je tradiční způsob přípravy. Slaďoučká, v puse se stane bonbónem, vylepší palačinky a bude i lékem při nachlazení. Zachovává si totiž díky studené přípravě vitamin C i další zdraví prospěšné enzymatické látky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 23 429 kJ / 5 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 400,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeláda je výborná na chléb nebo pečivo s máslem, ale i na palačinky a na vdolky. Pochutná si na ni i ten kdo normálně černý rybíz nemusí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2021 19:18
26. 7. 2015 15:34
Jinak postup stejný. Možná méně cukru, podle sladkosti bobulí.
A trocha vodky, rumu... neuškodí!
Zapomněl jsem: NEDÁVAT pod víčka, ale povazovat pergamenem - pečící papír...
24. 7. 2015 12:38
17. 7. 2015 19:26
Dělám to XX let- borůvky, maliny.Černý rybíz a ostružiny - vynikající. V zimě žádná chřipka a pokud ano, jen lehčí průběh. Ostružiny a černý rybíz přidávám do čaje. L"epší medicína není.
15. 7. 2015 18:21
pro jistotu dávám do mrazáku
11. 7. 2014 21:00
11. 7. 2014 16:52
1. 7. 2014 17:13
30. 6. 2014 00:34
26. 10. 2013 07:52
23. 7. 2012 04:01
20. 7. 2012 16:27
10. 7. 2012 12:04
10. 7. 2012 12:03
10. 7. 2012 11:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 10 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 10 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 10 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 10 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 10 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 11 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit džem bez vaření. Zvládneme to s černým rybízem a cukrem. Postup je snadný a pochutnáme si
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Jak správně udělat těsto na palačinky. Takhle je uděláte zdravější a lépe stravitelné
Další recepty
Tématické fráze: džem z černého rybízu černý rybíz recepty černý rybízový recepty džem z černého rybízu za studena černý rybízový džem za studena zpracování černého rybízu marmeláda z černého bezu černý rybíz za studena černý rybíz džem černý rybíz zpracování černý rybízový džem jak zpracovat černý rybíz černý rybízový dzem recept černý bez recepty džem z černého rybízu recept zpracování rybízu šťáva z černého rybízu cerny rybiz černý rybíz recept cerny rybiz dzem za studena
Suroviny: šťáva z černého rybízu, cukr krupice
Nevařená marmeláda z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZpW
21 názorů