Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 4. 2018 19:42

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 621 kJ / 1 343 kcal
Bílkoviny185,18 g
Tuky10,89 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy45,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U jednoho z mých předchozích receptů se někteří podivovali nad tím, proč jsou uvedeny tak vysoké teploty. Každá trouba peče jinak, kdybych dělala hovězí např. na 100-120 stupňů, tak by možná za den až dva bylo hotové, proto dávám vyšší teploty. Ale každý musí podle své trouby.

Maso je vynikající, měkké, kombinace vína, bylinek a česneku dodá skvělou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí kousky hovězí na červeném víně hopvězí maso recepty hovězí na víně a na česneku hopvězí na červeném víně s olivami vyborny recept hovezi maso na cervenem vine

Suroviny: maso hovězí, cibule, česnek, sádlo, víno červené, tymián, saturejka, koření oregáno, sůl, kmín mletý

TopRecepty.cz

Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1lPj