Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový sorbet

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2009 07:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 606 kJ / 384 kcal
Bílkoviny4,20 g
Tuky1,80 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Baštíme jen tak, jako zmrzlinu nebo je možné podávat ve sklínce se širším brčkem, zalité sodovkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

6. 7. 2009 13:46

Já taky:yes:

Iljusa Iljusa

5. 7. 2009 09:56

já bych si to dala i bez ozdoby ;-)

cathleen cathleen

5. 7. 2009 07:48

:-)Chtěla jsem sklenici ozdobit jahodou - měla jsem vyhlídnutou nádhernou, poslední (bylo po sezóně) a najednou - nebyla:-//
Synek ji se..al, ee, zbaštil:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí jahodový sorbet výroba sorbetu sorbet recept domácí sorbet domácí výroba sorbetu zmrzlinový sorbet jak udělat sorbet jak vyrobit sorbet jak se dělá sorbet recept sorbet sorbet výroba domácího sorbetu sorbet výroba výroba jahodového sorbetu výroba zmrzlinových sorbetů zmrzlina sorbet zmrzlinovy sorbent zmrzlinový sorbet recept výroba sorbet recepty na sorbet

Suroviny: jahody, voda, cukr, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Jahodový sorbet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjv0