Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřestová polévka jemná jako hedvábí

S příchodem jara se těšíme na výbornou a čerstvou sezónní zeleninu, mezi kterou patří i chřest. V této polévce využijeme všechny jeho části. Její skvělou, jemnou a krémovou chuť si jistě zamilujete.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

28. 4. 2018 06:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 268 kJ / 781 kcal
Bílkoviny14,40 g
Tuky55,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy25,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chřestová polévka s vinem chřestová polévka s s vínem recept na chřestovou na polévku chřest recepty polévka chřestová polévka top recepty chřestová polévka s bílým vínem recept na chřestovou polévku chřestová polévka polévka z chřestu recept chřestová polévka recept

Suroviny: chřest zelený, pórek, šťáva citronová, cibule šalotka, mouka hladká, smetana, víno, máslo, olej olivový, sůl, pepř bílý mletý, cukr

TopRecepty.cz

Chřestová polévka jemná jako hedvábí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WyAX